Bålstacupen U13
Ishockey
9 september 2012
U 13

Grattis AIK...!!!!
2012-09-09

En jämn och välspelad cup är genomförd. Gott uppträdande från alla involverade - stort tack till alla deltagande lag, publik och funktionärer! AIK tog hem förstapriset via vinst över Brynäs i finalen.

En lång dag är slut och vi har sett många fina prestationer. Roligt med en cup med jämna matcher och hög spänningsnivå. Slutsegrarna AIK var värdiga vinnare efter tre raka vinster. Brynäs betvingades i finalen med 4-2 efter en stark andraperiod av Gnaget. Väl kämpat Brynäs som därmed tog hem silverpokalen.

I bronsmatchen lyckades Boo vända ett 2-3 underläge mot hemmalaget Bålsta HC till seger 4-3. It ain´t over til the fat lady sings som det heter. Grattis Boo till bronset!

I match om 5-6 plats drog Segeltorp det längsta stråt mot ett Solna SK som kämpade väl trots få spelare under dagen pga sjukdomar.

Vi vill tacka samtliga deltagande lag och hoppas ni haft en härlig dag i Bålsta ishall. Och slutligen skickar vi goda tankar till den spelare i Boo som tyvärr fick utgå med förmodat skadat knä och den spelare i Solna som numera har en gipsad arm.

Tack för i år - lycka till under säsongen till samtliga!

Annons