BackCity Cup 2012
Ishockey
12 - 14 okt 2012
U15 (-98)

Skill competition
2012-09-25

Speed shooting, Speed skating, Trickshot (straffar)

Hade tänkt genomföra en Skill competition för våra ungdomar.

Eftersom vi inte har hela dagen på oss kommer vi att genomföra denna Skill competition lagvis. Detta gör det möjligt för oss att genomföra det under en kortare tid. Tanken är att den kommer att gå av stapeln på Lördagen efter lunchen och den kommer att hålla på i ca en timma.

Varje lag plockar ut tre stycken spelare till Speed shooting. Fem stycken till Speed skating. Och även tre stycken till trickshot.

Har man använt en spelare i en gren då får han inte delta i någon annan gren i skill comp detta för att så många som möjligt från laget skall deltaga i tävlingen.

Speed shooting:
Varje spelare får tre stycken försök att skjuta så hårt man kan. Från ca 6-8 meters avstånd. Högsta uppnådda hastighet vinner. Ett resultat per förening.


Speed skating:
De fem som skall delta startar bakom "egen" röd och åker ett varv runt banan. Växlingen sker genom en dunk i ryggen på nästkommande startande. Målgång sker när den sist startande korsar "egen" röd.

Snabbaste totaltid vinner.


Trickshot:
Denna gren bedöms av en jury på tre personer med hockeybakgrund. De bedömmer svårighetsgrad och stil. Kort och gott det snyggaste målet vinner.

Målvakten kommer att vara hemlig så långt det går. Men det kommer att bli svårt ;)


Segrare:
Vinnande lag kommer att få äran och stoltheten samt ett pris.

Annons