U11 - födt 2002

Lørdagens kampe fortsat
2012-09-09

Flere resumés fra lørdagens kampe.

Jeg ved, at Rødovre forventede en ’walk-over’ mod Aab, men sådan blev det ikke. Slet ikke. Selvom Rødovre trykkede godt på, så kæmpede de små nordjyder så svedet sprang og musklerne sveg. I målet havde Aab lånt Rødovres 3. keeper Mads Jørgensen, der stod super flot og dermed var med til at gøre livet surt for Rødovres forwards.
Tager man skudstatistikken blev det en fortjent sejr til Rødovre, men nordjyderne viste tænder for første gang i cuppen og der var mere i dem.
Kampen endte 4-2 til Rødovre efter et uventet tæt opgør.

Gentofte skulle forsøge at rejse sig efter kampen mod Malmö, men en ny svær svensk modstander ventede, Limhamn. Igen spillede Gentofte en flot kamp, var ofte styrende og kom frem til mange chancer, men Limhamns keeper stod en super kamp.
Men igen fik Gentofte et udfald. Denne gang langt mindre end i kampen mod Malmö. Men få minutter før pausen og efter pausen var nok til at Limhamn fik tid og plads til at afgøre en ellers jævnbyrdig kamp. 4-0 til Limhamn i en kamp, hvor Gentofte vandt skudstatistikken.

Malmö kører hårdt på med tre stærke kæder, og det blev for meget for Rungsteds spillere i denne kamp, der endte med cuppens hidtil største sejr, nemlig 12-0 til Malmö. Der var flere klasser til forskel, og skudstatistikken taler for sig selv, 42-0 til Malmö.

Kunne Aab følge op på den flotte kamp mod Rødovre og overraske mod stærke Lejonet. Nej! Men det var ikke så ringe endda. Aab fulgte flot med langt ind i kampen, førte mod slutningen af 1. periode inden Lejonet med to hurtige scoringer kom foran 1-2. Nordjyderne fik udlignet, der var tænding på og Lejonet var frustrerede.
Svenskerne valgte en time-out, og fik mere styr på spillet, pausen hjalp til og fem minutter ind i 2. periode fandt holdet fra Landskrona rytmen og sendte svenskerne på vinderkurs. Det var lidt synd for de hårdt kæmpende jyder, at det endte med et nederlag på hele fem mål. Omvendt så var 2. periode langt fra så jævnbyrdig som den første, og det tunge pres blev for meget for Aab.
Kampen endte 7-2 til Lejonet.

Så var puljekampene vel overstået. Finalepuljen blev med Lejonet, Limhamn, Malmö og Rødovre. Mens placeringspuljen blev med Gentofte, Herlev, Rungsted og Aab.

Den første kamp ’slutspillet’ var mellem Limhamn og Rødovre. En intens kamp i et højt tempo i træningshallen, hvor Rødovre til sidst stak af og vandt med 6-3. Ganske fortjent baseret på den anden periode, hvor Rødovre lagde et tungt pres og det meste spil foregik i svenskernes zone.
Limhamn skal dog have ros for at kæmpe til det sidste, men deres få spillere virkede brugte, mens Rødovre bare masede på og konstant søgte en ny scoring.
Dermed overraskede Rødovre fra start ved at vinde over puljevinderne fra gruppe 2. Sejrscifrene lød på 6-3.

Mens et drama udspillede sig i træningshallen var det om muligt endnu mere vildt i Arenaen, hvor Malmö mødte Lejonet. ”Storebror” Redhawks førte 3-0 over puljevinderne fra Lejonet, som bare ikke ville lægge sig ned.
Langsomt åd de sig ind på Malmö, der vaklede rundt på isen som et knockoutet bokser, for til sidst at se sig blive hentet og overhalet. 5-3 førte Lejonet, mens deres fantastiske tilskuere skrålede dem frem mod sejren.
Men Malmö reducerede til 4-5, tog målmanden ud og så var der ellers drama til sidste sekund i den hektiske kamp, der havde alt, hvad et hockeyhjerte kan begære. Men Lejonet holdt stand og vandt med 5-4.