Maskincentrum Cup 2015
Fotboll
6 - 7 jun 2015
10 ar

Välkommen till Maskincentrum Cup 2015!
2015-05-26

Ett informationsbrev har idag skickats ut per mail till alla deltagande lag i årets upplaga av Maskincentrum Cup, ni kan även läsa det i sin helhet här. Varmt välkomna till alla spelare, ledare och anhöriga som kommer till oss den 6-7/6!

Till spelare, tränare och ledare som deltar i Maskincentrum Cup 2015

Först och främst, ännu en gång hjärtligt välkomna till Maskincentrum Cup 2015!

Nu närmar sig den 6-7/6 med stormsteg och vi i Hägglunds IoFK laddar för att få ta emot nästan 300 spelare och ledare till två härliga cupdagar på Bussbyvallen. Med 8 pojklag och 9 tjejlag får vi en helg full med många roliga matcher och förhoppningsvis ett fantastiskt väder! Spelschemat ligger nu också uppe på Maskincentum Cups sida på cuponline;
https://www.cuponline.se/games.aspx?cupid=11648

Information

När ni kommer till Bussbyvallen möts ni av cupgeneralerna Vanja Östman och Kristofer Öhman i cafeterian. Här vill vi att er lagledare anmäler ert lag och denne får samtidigt en mapp med den information ni kommer att behöva under cupen. Om ni mot förmodan inte hittar någon av cupgeneralerna, ta kontakt med någon person ur arrangörsgruppen som är iklädda knallgröna MCC-tröjor som också kan hjälpa er.

En anslagstavla med matchprogram och annan information kommer även att finnas i närheten av cafeterian. Alla lag får tillgång till omklädningsrum med duschar och toaletter, men tänk på att inte lämna några värdesaker där.

Parkering finns i anslutning till anläggningen, arrangörer med reflexvästar hjälper er att hitta rätt. Kom gärna i god tid innan match, med många deltagare är det bra att räkna med att parkeringen kan ta lite tid.

Telefonnummer
Telefonnummer till cupgeneralerna som kan svara på samtliga frågor är:
Vanja Östman 070-660 94 49
Kristofer Öhman 070-384 40 26

Matcher
Matcherna kommer att ske på 4 gräsplaner. Vilken plan som gäller syns på spelschemat på cuponline eller på anslagstavlan vid cafeterian.

Regler
Regler finns på CupOnline men vi påminner om att spelare födda före 2005 skall ha bindel runt höger överarm och detta ansvarar respektive lag för. 
 

Mat
Mat för anmälda spelare och ledare serveras på Gnistan, ca 10 minuters promenad från Bussbyvallen. Varje lag kommer att tilldelas lunchtid anpassad efter spelschemat som vi hoppas att ni följer för att minska risken för köbildning.
OBS! På Gnistan får man inte ha fotbollskor på sig inomhus, vänligen respektera detta.

 

För anhöriga och besökare som kommer för att titta på matcherna så finns mat, fika, kaffe, glass samt lotter och andra roliga aktiviteter till försäljning på Bussbyvallen under helgen.

 

 

allFair

Hägglunds Hiofk vill att alla spelare ska kämpa för att vinna pris men inte till vilket pris som helst! Målet med cupen är att alla spelare, föräldrar och besökare bidrar till och får uppleva en trevlig stämning runt våra fotbollsplaner.

 

Hägglunds fotboll förespråkar allFair konceptet. Under cupen kommer ett allFair-pris att delas ut (www.allfair.se).

 

Än en gång, välkomna till Bussbyvallen i juni - det ser vi fram emot!

 

Hälsningar

Hägglunds IoFK

 

Om ni har några frågor, maila oss på maskincentrumcup@gmail.com

 

Annons