Kronwall Bauhaus Cup U12
Ishockey
6 - 7 sep 2014
U12

DAGS FÖR EN NY UPPLAGA AV FÖRRA ÅRETS SUCCÉ!

 

Järfälla HC inbjuder till årets Kronwall Bauhaus cup 2014!
Vi törs lova att det kommer bli en extraordinär start på säsongen med många bra och jämna matcher och skickliga spelare!

Ambitionen med 2014 års cup är att samla 8 lag för att spela bra och rolig hockey för alla medverkande. Alla lag spelar fem matcher.
Nivån på Cupen är medel.

Vid händelsen att fler lag anmäler sig än det finns platser förbehåller vi oss rätten att ta ut de lag som ska delta i turneringen.
Anmälningsavgiften för lag som inte kommer med återbetalas i sin helhet. Spelschema skickas ut när samtliga lag är klara.

 

Anmäl er genom att sätta in 4 500 SEK på vårt bankkonto och skicka ett mejl till robert.simling@gmail.com. Vi återkommer med bekräftelse på anmälan.

Anta utmaningen och var med om att skapa nya minnesvärda hockeystunder!

 

Datum: 6-7 september 2014.

Nivå: Medel.

Ålder: U12.

Plats: Järfälla Ishall, Mjölnarvägen 1 i Jakobsberg.

 

Regler:

 

Två grupper om fyra lag. Två främsta från varje grupp spelar A-slutspel. Treorna och fyrorna spelar B-slutspel. Cupen kommer att redovisas på cuponline.

Stockholms Ishockeyförbunds regler för U12 gäller. Vid lika många poäng i grundspelet avgör inbördes möte, därefter målskillnad, flest gjorda mål och slutligen lottning.

Matchtid: 2 x 15 minuter gruppspel, 2 x 20 min i finalen.

Antal spelare: Minst 13 utespelare plus 2 målvakter.

Pris: 4 500 kr/lag (inklusive 3 ledare), 300 kr/spelare.

Bankkonto: Swedbank 8327-9 924 300 466-1.

 

I avgiften ingår: lunch, middag (hamburgare i grillen) mellanmål på lördagen, lunch och mellanmål på söndagen. Matchens lirare utses i varje match med pristilldelning. Pokal till 1:an, 2:an och 3:an samt medaljer till samtliga spelare.

 

För föräldrar och besökare: Fika och enklare mat kan köpas i hallen. Vi kan hjälpa er att boka boende i närheten av hallen till fördelaktiga priser. Vi ordnar med lotterier och aktiviteter för barnen. Simhall, Jakobsbergs centrum, Barkarby outlet och IKEA, med mera, finns i närheten.

Järfälla Hockey Club bildades 1976, och är idag en av Stockholms större hockeyföreningar. Vår höga ambition är att vara Stockholms bästa plantskola.
Vi är stolta över att kunna erbjuda en väl arrangerad Medel cup, för att kunna föra vidare och utveckla hockey traditionen och framtida löften inom idrotten.

 

Välkomna!