Hockeycup Flickor A
Icehockey
30 mar 2019
Flickor A

Stockholms Ishockeyförbund i sammarbete med Haninge Anchors

Välkommen till hockeycup för Flickor A (04-08)

En hockeyfest och mötesplats för alla tjejspelare i Stockholm

Cupen är en del av förbundets satsning för att inspirera och utveckla våra tjejspelare.

Genom projektet "behålla flickor" möjliggörs en rad aktiviteter varav denna cup som sker i samverkan med Haninge Anchors HC är en del.

 

Det finns plats för 6 lag. Om du är tjej som spelar i ett pojklag eller om ditt klubblag inte kan delta, kan du ändå anmäla dig individuellt. Vi kommer att sätta samman ett lag av dessa, alternativt se till att du får spela med andra anmälda lag. Tänk på att inhämta godkännande från din sportchef i din ordinarie förening.

Alla tjejspelare i aktuell ålder är med andra od välkomna! Observera att lag/spelare tillhörande en förening i stockholmsdistriktet har företräde. I mån av plats kan vi även ta emot deltagare från andra distrikt.

Cupen är kostnadsfri via subventionav projektmedel från svenska ishockeyförbundet och idrottslyftet. Lag/deltagare som anmäler och uteblir debitetas dock en avgift på 500kr/lag alt. 200kr/spelare.

Medalj till alla deltagare. Frukt kommer att finnas till lagen. Lunch och fika finns att köpa på plats.

Spelform helplan 2x15 min, inga överåriga tillåts.

Laganmälan skickas till kansli@haningeanchors.se för anmälan för enskild spelare används länken https://haningeanchors.attendance2.com/cupflickora30mars

Sista anmälningsdagen: senast den 15 mars

 

Varmt välkomna hälsar Stockholms Ishockeyförbund och Haninge Anchors!