UMECUPEN 2013
Innebandy
12 - 14 april 2013
Pojkar & flickor födda 1996-2005
Sponsor: Atea
UMECUPEN 2014
Från Umeå City IBF har vi fastställt datum för cupen 2014. Cupen kommer att spelas helgen 4-6 april. Under augusti 2013 kommer vi att jobba upp vår nya hemsida med all information.


Cupens officiella hemsida
Länk

Bildsvep fredag
Länk

Bildsvep lördag
Länk

Bildsvep söndag
Länk

Vinnare 2013
Länk

Viktig information
Deltagande lag håller själva med uppvärmningsbollar och reservtröjor eller västar

Samtliga spelare som skall delta skall vara inlagda i cuponline senast torsdag 18:00. Små målburar gäller för F/P02-F/P05.

In-checkning för boende lag sker på Fridhemsgymnasiet tidigast fredag 17:00. Det är inget krav att in-checkning sker innan första match. Kvällsfikat serveras 20:00-22:00 för in-checkade lag

Glöm alla utskrifter av preliminära spelscheman
Cuponline visar alltid det senast uppdaterade matchprogrammet och det är deltagande lags ansvar att hålla sig uppdaterad.

Umeå City har det stora nöjet att hälsa Er hjärtligt välkomna till den 16:e upplagan av ungdomsinnebandyturneringen Umecupen som i år riktar sig till flickor och pojkar födda från 1997 till 2005.
  
För er som följer cupspelet på distans går det utmärkt att följa vår resultatservice via din smartphone på denna länk där resultaten uppdateras i realtid
  
Vi glädjer oss även att det till den här upplagan har ett antal lag som kommer hit från vårt ösrra grannland Finland, vilket ger oss en mera internationell prägel på turneringen. Vi hoppas och jobbar givetvis för att Umecupen ska bli en trevlig upplevelse på alla sätt och vis där vi från Umeå Citys sida avslutningsvis vill önska alla inblandade lycka till och framföra ett stort varmt tack till alla sponsorer och funktionärer (föräldrar, ledare, aktiva och supportrar i Umeå City och andra innebandyvänner) som gör Umecupen möjlig att genomföra.

Med vänliga hälsningar
Umecupens arrangemangsgrupp
Jonas Lidgren