LUX STOCKHOLM CUP
4 - 6 jan 2013
U15
Pga att flera lag tvingats lämna återbud i sista stund, har vi beslutat att flytta fram cupen. Vi återkommer så snart vi spikat nytt datum.

*******************************************************************

Lux Stockholm Cup 4-6 januari 2013

Spelform

8 lag, där alla möter alla i en rak serie. 1:an och 2:an efter avslutad serie möts i en final. Minst sju, max åtta matcher per lag. Matchtid 2x 20 minuter effektiv tid. Nivå Svår/Medel.

Maximalt två överåriga spelare (97:or) per match som under säsongen varit licensierade för det anmälda U15-laget.

Mat

Maten tillagas som vanligt av våra sponsorer på Restaurang LUX. Vid tre matcher per dag ingår lunch och middag, vid två matcher per dag ingår antingen lunch eller middag.

Maten serveras i Ältahallen efter överenskommelse, beroende på matchtider. I omklädningsrummen finns fruktkorg, drycker, smörgåsar m.m. som fylls på efter hand.

För lag som bor på hårt underlag kommer frukost efter överenskommelse att serveras i Ältahallen till självkostnadspris.

Omklädningsrum

Alla lag erhåller eget omklädningsrum under hela cupen. Två av omklädningsrummen är belägna i Stavsborgsskolan som ligger granne med ishallen. Vi kan dessvärre inte ansvara för värdesaker i omklädningsrummen under cupen.

Kostnad

Anmälningsavgift 4.950 kr betalas senast 15 november 2012 till bg 5032-9960. Lagavgiften 11 500 kr betalas senast 15 december på bg 5032-9960. Max 20 spelare per lag. I anmälningsavgiften ingår tre ledare. Övriga ledare har möjlighet att köpa matkupong i cafeterian för 50 kr per måltid.

Poängberäkning och ordningsföljd i serien

Segrande lag får 2 poäng.
Förlorande lag får 0 poäng.
Vid oavgjord match får båda lagen 1 poäng.

Ordningsföljden i serien avgörs genom antalet vunna poäng.

Vid lika poängställning mellan två lag avgör:
1. Inbördes möte
2. Är matchen oavgjord avgör:
a. Målskillnaden (hela serien)
b. Flest gjorda mål (hela serien)
c. Lottning

Vid lika poängställning mellan tre eller flera lag upprättas en särskild tabell med enbart dessa lags inbördes möten och placeringarna avgörs enligt följande.:
1. Antalet poäng
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i de övriga matcherna in och målskillnaden avgör.
5. Lottning

Final

Vid oavgjort resultat spelas sudden death i 5 minuter. Om inget lag gjort mål under sudden death sker straffläggning, med tre (3) straffar per lag med olika straffläggare. Om matchen ej avgjorts efter det , slås en (1) straff per lag tills avgörande sker. Domaren lottar startordning. Även här skall olika straffläggare utses.

Regler

Svenska Ishockeyförbundets regler för U15 gäller, utvisningstid 2 minuter. Vid matchstraff är felande spelare automatiskt avstängd nästkommande match. Matchens huvuddomare kommer efter matchen, tillsammans med tävlingsledningen, att avgöra om felande spelare skall tilldömas ytterligare en eller flera matchers avstängning.

Domare

3-domarsystem

Tröjfärg

Vid lika tröjfärg byter bortalaget.

Timeout

30 sekunders timeout. Varje lag har rätt till en timeout per match.

Protest

Lämnas senast 30 minuter efter slutsignal, skriftligt till sekretariatet. Protestavgiften är 300 kr som återlämnas vid godkänd protest. Sekretariatet vidarebefordrar till tävlingsledningen för bedömning.

Priser

Pokaler till 1:an, 2:an (i finalen) samt 3:an i tabellen.
Övriga priser: Fair play, poängligavinnare och vinnare av målvaktsliga.
Matchens lirare en i respektive lag, utses av ledare i det egna laget och meddelas domarna direkt efter slutsignalen.

Anmälan

Görs till michael.lundahl@projektform.se
Anmälan blir definitiv vid inbetalning av lagavgiften 4.950 kr 15 november 2012 till bg 5032-9960. Lagavgiften 11 500 kr per lag erläggs 15 december 2012. Senast den 31 december ska laguppställning ha registrerats i CupOnline.

Vi förbehåller oss rätten att välja bland anmälda lag. Lag som inte bereds plats kommer att få anmälningsavgiften återbetald.