HeavyMetalThunderCup 2016
Icehockey
30 sep - 2 okt 2016
U 12
HeavyMetalThunderCup 2016

Årets film: https://www.youtube.com/watch?v=P4q7gTAUPBc
Våran hemsida: http://www.svenskacupochevent.se/

Välkomna till Heavy Metyal Thunder Cup 2016!
Vi hoppas kunna bjuda er på ett par oförglömliga cupdagar under er vistelse här i Uddevalla. Iden till cupen föddes tidigt på hösten 2009 då vi satt ett gäng och snackade över en kopp kaffe medan våra killar var på isen och tränade. Flera av oss har varit med kring hockeyn ett tag och hunnit med att vara ute på ett antal cuper de flesta alldeles förträffliga när det gäller mat, matcher, lotterier, mm.
De vi tyckte att vi saknade var själva showen kring matcherna och att spelarna i lagen skulle få känna sig som de stora stjärnorna när de glider in på isen. Boendet skulle också vara en viktigt del av vårt koncept. För att testa våra tankar och idéer beslöt vi oss för att försöka få till "det lilla extra" när vi stod som arrangör för ett av gruppspelen i GP pucken i januari 2010, nedan kan ni läsa ett klipp från GPs hemsida.
Feedbacken gjorde att vi fick blodad tand och startade Sveriges häftigaste upplevelsecup HeavyMetalThunderCup ”Speciella upplevelser i Fridhemshallen De spelare och supportrar som var på besök i Uddevalla i lördags bjöds på något utöver det vanliga. -Det var fantastiskt. Min grabb såg lite nervös ut, säger förre Frölundaspelaren Ronnie Sundin. Ronnie Sundin, som har gjort 17 säsonger i Frölunda och vunnit allt ifrån OS till SM-guld.
Hallen är nedsläckt. In genom ett rökmoln åker lagen ut på isen och en spotlight lyser upp huvudpersonerna i Fridhemshallen de närmaste tjugo minuterna. Varje lirare blir dessutom presenterad och tillsammans sjunger de nationalsången innan nedsläpp.
För många i de sex u12-gängen som var på besök i Uddevalla var det första gången de fick göra ett sånt intågande. Men det är bäst att de har vant sig när de når lika långt som en i publiken. Väldigt roligt och proffsigt gjort. Jag vet att min grabb kan texten på "Du gamla du fria" men han såg lite nervös ut så jag vet inte om han klämde i så högt, säger Ronnie. Klart killarna uppskattade det hela, men var coola när de fick frågor om det.
Det var väl mest att man sa "Vad häftigt det där var" och grabben svarade "Ah, det var det", säger Ronnie. Även i övrigt höll arrangemanget hög klass. Ja, det vart ju en heldag däruppe och det var en väldigt fin ishall som jag fick se för första gången. Och så lotteri bra mat och så där.” Då detta var en glimt i backspegeln se vi nu fram emot 2016 års upplaga,
I år har vi höjt ribban rejält, vi mer ljus effekter, live artister och scener än någonsin, men vi har även hög nivå på isen då samtliga matcher kommer att spelas med 3 domars system för bästa kvalité. Vi vill i och med detta utskick ge Er lite mer information om dagarna i Uddevalla. Trevlig läsning och vi hoppas att ni ser fram emot säsongsuppstarten 2016/2017 precis som vi gör.
Ta kontakt med oss genom att maila: heavymetalthundercup@gmail.com Mvh Liemannen
Annons