U14
Datum
lördag den 31 mars - söndag den 1 april

Spelform
Grundspel/gruppspel där alla möter alla. Därefter placeringsmatcher där 1:an möter 2:an i Final, 3:an och 4:an möts och spelar om 3:e plats och 5:an och 6:an möts och spelar om 5:e plats.

Matchtid 2 ggr 15 minuter effektiv tid i grundspel och 2 ggr 20 minuter i placeringsmatcherna. Spolning mellan varje match. Matcherna döms av 2 domare.

Spelregler
I grundspelet gäller följande vid samma poäng: 1; inbördes möte, 2; målskillnad 3; flest gjorda mål, 4, lottning.
Vinst ger 3 poäng, oavgjort ger 1 poäng.

Vid oavgjort resultat i slutspels- och placeringsmatcher sker avgörande genom straffläggning om först 3 st och därefter ”Sudden Death” en i taget.
I övrigt regler enligt Stockholms Ishockeyförbund/Mitt i cupen.

Vi räknar med att turneringen ska hålla nivå medel (AA)

Resultat:

Boende
För information och förslag på boende kontakta:
Sabina Nordström 070 494 35 15 eller
Maria Gustafsson 0730 21 96 60

Deltagaravgift
Deltagaravgift på 450 kr per deltagare betalas senast 2 veckor före turneringens genomförande.
3 ledare medföljer utan kostnad.
I deltagaravgiften ingår lunch och middag på lördag samt lunch söndag, frukt i omklädningsrummet och 2 st mellanmål under turneringen.

Övrigt
Varje lag disponerar ett omklädningsrum under turneringen. Medtag eget hänglås. Ishallen ligger på gångavstånd från Farsta Centrum.

Anmälan
För mer information och/eller anmälan kontakta:

e-post: focfarsta98@gmail.com.

I samband med anmälan görs inbetalning av anmälningsavgiften på 4.000 kr på lagets Plusgiro 30 88 27-5.

Vi kommer att kontakta alla anmälda lag för att bekräfta plats.
Till lag som inte får plats återbetalar vi hela anmälningsavgiften.

Vi ser gärna lag från olika distrikt och förbehåller oss därför rätten att välja lag.