Gothenburg Fall Cup
Icehockey
19 sep 2015
U12

Gothenburg Fall Cup

Järnbrotts hockeyklubb har nöjet att bjuda in till premiärupplagan av Gothenburg Fall Cup. Evenemanget ska bli en årligt återkommande höstcup för 04-lag. Inled matchsäsongen med en rolig hockeyhelg dit hela familjen är välkommen.

 

Spelplats: Slottsskogsrinken i centrala Göteborg

Datum: lördag 19 september 2014

Tid: 08.15-19.30

 

Spelform: Sex deltagande lag delas i två grupper med tre lag i varje. Efter två omgångars gruppspel är gruppsegraren klar för semifinal. Tvåorna och treorna spelar kvartsfinaler där seger ger en plats i semifinal.
Seger ger tre poäng, oavgjort en poäng och förlust ingen poäng.
Placering i gruppspel avgörs av poäng, målskillnad, antal gjorda mål och inbördes möten i nu nämnd ordning.

Alla lag är garanterade fyra matcher. Två lag får spela fem matcher.
Vid oavgjort resultat i matcher om placering avgörs matchen på straffar. Först slår lagen tre straffar var med tre olika skyttar, därefter en straffomgång i taget (med valfria skyttar).

 

Matcherna: matchtiden är 1 x 20 minuter effektiv tid (utvisning 2 min). I övrigt gäller i huvudsak Svenska Ishockeyförbundets regler. En timeout (30 sekunder) per lag och match.

 

Åldersgrupp: födda 2004 eller senare (dispens för överårig spelare kan ges av sociala skäl i fall där det inte handlar om att förstärka ett lag).

 

Avgifter: 2500 kronor per lag plus en spelaravgift på 350 kronor (minimum 11 spelare). I spelaravgiften ingår mat och entréavgift till Liseberg för samtliga spelare plus tre ledare.

 

Mat: alla spelare serveras lunch (Frölundaborgs restaurang), ytterligare ett lagat mål mat samt mellanmål och frukt (allt ingår i spelaravgiften). Specialkost kan ordnas för allergiker (anmäl senast 10 september). Tre ledare äter med laget utan extra kostnad. För föräldrar, syskon och andra medföljande kommer det i Slottsskogsrinken finns kiosk och kafé (Pingvinhyllan) att finnas korv med bröd, hamburgare, toast, kaffe, kaffebröd, våfflor, läsk med mera till försäljning.

 

Priser: medaljer till samtliga deltagande spelare. Pokaler till de tre högst placerade lagen. Plus det finaste priset av alla: Gothenburg Fair Play Prize som går till det lag (inklusive ledare och föräldrar) som utmärker sig i positiv bemärkelse genom gott uppförande och god attityd på och utanför isen.

 

Boende: genom ett samarbetsavtal med hotellen Gothia Towers (mitt emot Liseberg) och Hotel Opera (nära Centralstationen - perfekt om ni kommer med tåg) erbjuder Gothenburg Fall Cup två mycket prisvärda boendealternativ.
Priser Gothia Towers: dubbelrum 1050 kronor, trippelrum 1300 kronor.
Priser Hotel Opera: dubbelrum 950 kronor, trippelrum 1200 kronor och fyrbäddsrum 1400 kronor.

Meddela hotellval, antal rum och rumstyp direkt till Järnbrotts HK på johan133238@telia.com.

 

Slipning: för den som behöver vässa skridskorna erbjuds slipning för 20 kronor.

Träningspass: för tillresta lag som kommer till Göteborg på fredagen finns troligen möjligheter att mot en mindre avgift genomföra ett ispass på fredagskvällen. Anmäl intresse redan när ni anmäler ert lag

 

Anmälan: görs via mejl till johan133238@telia.com senast 25 augusti 2015. Betalningsinformation kommer så fort vi fått Er anmälan.

Järnbrotts HK deltar med ett lag. Till övriga fem platser är det principen först till kvarn som gäller. Anmälan är definitiv när avgiften finns på vårt konto. Vid överanmälan betalas hela anmälningsavgiften tillbaka.

Eftersom Järnbrotts 04-lag jobbar aktivt för utbyte med föreningar även utanför vårt eget distrikt välkomnar vi särskilt lag från andra delar av landet än Västsverige.

Järnbrotts HK är också en utpräglad breddklubb. Målgruppen är därför inte i första hand ”elitlag” som söker tufft motstånd. Vi eftersträvar att cupen ska hålla nivå A+-AA (lätt till medelsvår).

 

Mer om cupen:
Gothenburg Fall Cup är den perfekta inledningen på ishockeysäsongen. Evenemangsstaden Göteborg bjuder ofta på bra väder i september och det finns många möjligheter till roliga aktiviteter för den som väljer att stanna även på söndagen. Ett Lisebergsbesök är ett exempel bland många (entré till Liseberg ingår i spelaravgiften).

 

Frågor och mer information: ring cupansvarig Johan Sandström, lagledare Järnbrotts HK -04, 070-980 80 24