Trollhättan Hockey Trophy J18
Icehockey
8 - 10 apr 2016
J18
Välkommen till Trollhättan Hockey Trophy!

Trollhättans Hockey Club inbjuder till en ny version av den populära 2Stad Hockey Cup där vi efter många års samarbete med Vänersborgs HC nu står på egna ben.

Vi är mycket glada över att kunna presentera vår nya cup som vi kommer att utveckla framöver. Ni som gästat oss tidigare kommer att känna igen er men med utvärderingar från tidigare års cuper som grund kan vi presentera två nyheter redan till 2015 års upplaga;
• Vi har återinfört matchen om tredje pris. Bronspokalen är tillbaka!
• Alla åldersgrupper, även U12, spelar nu 2 x 20 min effektiv tid.

Spela hockey under tre dagar, fredag-söndag, och bo på vårt finaste hotell, Scandic Swania, för endast 1350 SEK per person. Priset gäller för både spelare och ledare och inkluderar boende och helpension (lunch och middag på fredagen, frukost, lunch och middag på lördag samt frukost och lunch på söndagen). Vill ni komma redan på torsdag kostar extranatten
300 SEK per person.

Nivån på cupen är medelsvår.

SPELORDNING
Cupen spelas med två grupper à fem lag. Totalt finns plats för tio lag i varje åldersgrupp. När spelschemat fastslås tas hänsyn till hur långt laget har till Trollhättan. Vi försöker också, så långt det är möjligt, att fördela lagen i grupperna så att man får möta ”nya” lag.

Alla lag spelar minst fem matcher. Lag som går till slutspel spelar sju matcher.
Lagen spelar fyra gruppspelsmatcher; två på fredagen och två på lördagen. Cupen startar kl 08.00 på fredag morgon vilket gör att långväga lag brukar välja att komma redan på torsdag kväll. På söndag spelar alla lag en placeringsmatch. Ettan och tvåan i respektive grupp går till slutspel där förlorarna i semifinalerna spelar om bronspokalen på söndag eftermiddag. Därefter möts semifinalsegrarna i kampen om guldpokalen i Trollhättan Hockey Trophy.

Matcherna döms av leg. domare i tredomarsystem.

ÖVERÅRIGA 
Max två överåriga utespelare + en överårig målvakt får delta i varje match. Överåriga bör dock ej tas med för att toppa laget.

OMKLÄDNINGSRUM
Alla lag disponerar eget omklädningsrum som ni behåller genom hela turneringen. Medtag skridskoskydd!

BOENDE OCH MAT
Alla gäster bor på Scandic Swania mitt i centrum (10 min gångavstånd till ishallen). För allas säkerhet görs en säkerhetsgenomgång lagvis med hotellets personal vid ankomst. Gästerna inkvarteras i olika rumstyper. Från 2-bäddsrum upp till stora 6-bäddsrum. Enkelrum kan erbjudas mot ett tillägg på 300 kronor per natt. Samtliga måltider äts på hotellen.
En blockreservation är gjord för att säkerställa att alla får rum. Utse en person som håller samman alla bokningsfrågor med hotellet.

PRISER
Alla spelare får ett minnespris för deltagandet i Trollhättan Hockey Trophy. Pokaler delas ut till guld-, silver- och bronslagen. För att uppmuntra till ett schysst spel delar vi ut ett Fair Play-pris till det lag som har minst antal utvisningsminuter i grundspelet.

ANMÄLAN   
Ni anmäler er via www.trollhattanht.se När anmälan är gjord får ni en kopia via e-post som också innehåller all betalningsinformation.

Varje cup rymmer tio lag. Vi har dessutom en reservlista så även om cupen är fulltecknad kan ni anmäla er till reservplats. Ni betalar då ingen anmälningsavgift och när/om en vakans uppstår blir ni kontaktade.
Lagen antas i den ordning som anmälningsavgiften är betald.

Se vilka lag som hittills är bekräftat anmälda på www.trollhattanht.se
Observera att fler lag kan ha anmält sig men inte betalt in anmälningsavgiften. Först när den är betald visas de som anmälda.

KOSTNADER OCH BETALNING
Deltagaravgiften är 1350 SEK per person. Priset gäller för spelare, ledare och anhöriga.
Anmälningsavgift: 10 dagar efter anmälan ska 2500 SEK betalas. När vi mottagit betalning av anmälningsavgiften publiceras också ert lag på hemsidan under ”Anmälda lag” på aktuell cup.
OBS! Anmälningsavgiften dras ej av från deltagaravgiften.
Delbetalning:Delbetalning: En dellikvid på ytterligare 7500 SEK skall vara oss tillhanda senast 31 december 2014 – för att vi under januari ska kunna boka hotellen som ställer krav på oss när det gäller bokningstider och betalning.
Slutbetalning: Hela deltagaravgiften för laget ska vara gjord senast 14 dagar innan cupen börjar.
Avbokning: Vid avbokning före 31 december 2014 återbetalas anmälningsavgiften samt eventuellt inbetalda deltagaravgifter. Vid avbokning efter 1 januari 2015 återbetalas inte anmälningsavgiften. Vid avbokning senare än sex veckor före cupstart återbetalas ej dellikviden om 7500 SEK för deltagaravgifterna.
Avbokning av boende måste ske senast kl 15.00 dagen före ankomst. Vid senare avbokning behåller vi 700 SEK för hotellkostnaden.

VI VILL GÄRNA HA VÄLFYLLDA LÄKTARE
Även om man kan följa samtliga cupmatcher via www.cuponline.se så finns det inget som deltagarna uppskattar mer än att spela för läktare fyllda av föräldrar och andra supportrar. Att höra hejarropen skalla under matcherna ger en härlig inramning. Därför har vi ett fördelaktigt erbjudande för alla supportrar på en härlig lillsemester i Trollhättan, med gott om tid för hockey, shopping, nöjen och  naturupplevelser. Ni bor i möjligaste mån på samma hotell som laget. Mer information i vår supporterbroschyr som kan hämtas här.

Välkommen!
Annons