MODO Hockey vs Luleå HF Skellefteå Kraft Arena A-hall Skellefteå Kraft Arena A-hall MODO
4 - 1
(2-0,2-1)
LHF
Klass: U11, Arena: Skellefteå Kraft Arena A-hall, Skott: 21 - 18 (12-10,9-8) Semi 1 (1:an gr A - 2:an gr B),
  • Slut
  • 15:00 Matchen är slut. Modo vinner och spelar final kl 14.15 och Luleå spelar match om tredje pris kl 13.15. En väl genomförd match av båda lagen. Skottstatisstik totalt 21-18
  • E. Callgren 14:57 ABUSE 1 min
  • C. Wågström 14:57 KNEE 1 min
  • 14:10 Spel i Modozonen men modo får ut pucken
  • 11:52 Modokontring med farligt avslut men målvakten räddar
  • W. Edblom 10:56 4 - 1
  • 10:18 Offside när Luleå var på väg in i Modozonen
  • 09:25 Luleå försöker trycka på men bra försvarsspel av Modo
  • 07:32 Luleåspelare kommer fri men Modos målvakt stöter bort pucken med klubban