Bodens Hockeyförening vs Järveds IF Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall BHF
1 - 3
(1-1, 0-2)
JIF
Klass: U12, Grupp: A, Arena: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Skott: 10 - 16 (5-9, 5-7)
  • Slut
  • 15:00 Vi tackar båda lagen och önskar både Boden och Järved lycka till i fortsättningen.
  • 15:00 Kul med två engagerade klackar även om en del vuxna bör betänka hur man låter och att det är 11- och 12-åringar som spelar på isen...
  • 15:00 Matchen slut. En mycket jämn och intensiv tillställning där skotten slutade 16-10 till Järved.
  • 14:30 Nära för Boden...
  • 14:00 En minut kvar...
  • 12:00 3-1 till Järved. Kan Boden svara på det här?
  • 10:03 Mitt i en period där Boden tagit över mer av spelet sticker Järved upp och tar ledningen. Med ett skott som gjort Markus Näslund stolt sätter Ville Jonsson 2-1
  • 10:03 mååål!
  • 09:09 Boden etablerar ett visst tryck i slutet av PP utan att lyckas sätta dit trissan.
  • 07:09 PP för Boden
  • V. Jonsson 15 07:09 TRIP 2 min
  • 07:00 2 klackar och en tuta manar på de båda lagen.
  • 04:32 Ojojoj - Järved pressar på och det är kalabalik framför Boden-kassen. Inget mål dock.
  • 03:33 En open-ice men det är hårda grabbar i båda lagen som reser sig upp
  • 01:55 Vacker benparad av Bodens målis.
  • 01:55 Luuuundmaaaan!
  • 01:10 Mycket känslor nu.
  • 00:45 Återigen nära att Järved sätter dit ett ledningsmål. Det hörs spridda protester från läktaren mot domslutet.
  • 00:01 Där var andra perioden igång.
  • 15:00 Där var första perioden slut. En oerhört tempostark period där Järved hade lite mer av spelet men Boden försvarade sig skickligt. Skotten står 9-5 i Järveds favör.
  • 13:11 Skicklig aktion av Järveds Kalle Umegård
  • 11:30 Press av Järved men Bodens målvakt Lundman står emot.
  • 09:10 Nära, nära mål för Järved igen och klacken vädrar morgonluft.
  • 08:36 Järved kvitterar efter bara en dryg minut med ett handledsskott av Alwin Granström.
  • 08:36 Måååål!
  • 07:04 Efter viss press trycker Boden in ett ledningsmål och publiken går bananas!
  • 07:04 Måååål!
  • 06:50 Farliga Bodenchanser
  • 06:10 Stor dramatik framför Boden-målet men Edlund gör några fina räddningar.
  • 04:30 Järved surrar som getingarna på sina tröjor runt Bodenkassen, men Boden har som bekant ett starkt försvar.
  • 02:34 Högt tempo i matchen där framförallt Järved visar prov på fin skridskoåkning.
  • 01:00 Första minuten dominerar Järved som sätter hårt tryck mot Boden-kassen
  • 00:01 Rutinerade domarduon Pettersson & Lundström släpper pucken!
  • 00:00 Härlig stämning i hallen!
  • 00:00 Redan innan match har vi två klackar som tar i från tårna. Pallar domarna publiktrycket?
  • 00:00 Eventuella felstavningar skyller vi i seket på polarkylan och stela fingrar.
  • 00:00 6 minuter kvar till match och lagen värmer upp. Boden från Norrbotten mot Järved från Ångermanland.