Limingan Kiekko vs Brooklyn Tigers Unga HF Coop Norrbotten Arena C-hall Coop Norrbotten Arena C-hall LK
1 - 2
(0-0, 1-2 )
BT
Klass: U12, Arena: Coop Norrbotten Arena C-hall, Skott: 28 - 14 (15-8, 13-6) Final,
  • Slut
  • 20:00 Vinnare i 2014år Lulebo Cup är Brooklyn Tigers!
  • 19:24 Liminga tar timeout samt tar ut målvakten för att kunna kvittera
  • 19:24 Timeout
  • 19:00 Våldsam forcering av Liminga, men Brooklyn försvar sig så gott det går.
  • 18:10 Skott precis över Brooklyns mål
  • 17:00 Liminga kontrar hela tiden och börjar närma sig en kvittering.
  • 16:00 Fyra minuter kvar av finalen, och det lutar mot att Brooklyn klarar av det här.
  • 13:15 Bra skott från Liminga från mittzon. Men matchens bästa spelare Daniel Djärv i Brooklyns mål räddar lätt.
  • 11:24 Brooklyn är under hård press nu.
  • 09:17 Det är lite överaskande att Brooklyn leder, med tanke på hur Liminga har spelat under grundspelet. Men Brooklyn kämpar bättre och leder välförtjänt i denna match.
  • E. Apelqvist 08:33 1 - 2
  • 08:33 Mitt i Lingingas press, får Brooklyn ett anfall och sätter ett skott och tar ledningen med 1-2
  • 08:20 En finsk kontring, som kunde ha blivit farlig då dom var 2 mot 1, men dom var lite väl ivriga och gick offside.
  • 07:35 Skott + retur av Liminga men Brooklyn får ur pucken ur zon.
  • 06:42 Riktigt välspelad match nu! Gå in på www.livearena.se och se matchen både live och efteråt.
  • 05:13 Bra skott från Brooklyn, som går strax utanför
  • 04:30 Ny energi av finska laget som radar upp farliga chanser.
  • 03:41 Och direkt efter Brooklyns stolpskott så kontrar Liminga och kvitterar
  • 03:29 Brooklyn kontrar och skjuter i stolpen
  • 02:39 Farlig passning framför eget mål, som nästan leder till att Brooklyn gör 0-2
  • 02:10 Nu borde det bli lite mer chanser då Liminga måste satsa framåt ytterligare
  • 00:55 Brooklyn tar ledning med 0-1
  • 00:00 Då kör vi igång finalens sista period
  • 20:00 Ber om ursäkt ifall någon har blivit förvirrad över att det står 1-0. Ställningen är 0-0. Skyller på datavirus...
  • 20:00 Periodvilan kom som ett nödvändigt avbrott för Brooklyn. Nu spolar vi isen och återkommer om 10 min.
  • 19:00 Hård press av LK nu... Ett mål hänger i luften
  • 17:46 Brooklyns målbur ur läge.
  • 17:03 Brooklyn kom helt fri, men var ca 1 dm offside.
  • 15:50 Brooklyns 24 Pontus Borén åker och byter efter en tackling
  • 15:20 Avsiktlig offside. Nedsläpp i Brooklyns zon
  • 11:35 Statusuppdatering. Tiger hade smärtor i nacke och rygg, och är på väg till Sunderby sjukhus nu. Matchen återupptas nu.
  • 11:34 Ambulans är på plats och dom tar hand om Tiger Gustafsson som fick en kraftig tackling in i sargen. Tacklingen kom samtidigt som han slog iväg en passning, och hade dålig balans. Vi återkommer med status om en liten stund.
  • 11:33 Otäck tackling bakom Brooklyns mål. Ambulans är tillkallad. Sjuksköterska är på plats.
  • V. Niemelä 06:19 ELBOW 2 min
  • 04:45 Helt fri med Brooklyns målis, men lyfter över.
  • 03:52 Farlig chans för Liminga efter tveksam rensning bakom målet. Men anfallaren fick inte upp pucken bakom målvakten.
  • 02:55 Skott och blockering i finska zonen
  • 01:32 Liminga har börjat bäst, men inga farliga chanser ännu. Brooklyn kontrar emellanåt
  • 00:00 FINALDAGS! Nu möts Liminga Kiekko och Brooklyn Tigers. Matchen spelas över 2x20 minuter. Vid oavgjort vid fulltid sker straffläggning. Först 3 spelare från varje lag. Därfter 1 spelare i taget tills vi har en vinnare. De som lagt de första 3 straffarna måste vänta tills alla har lagt var sin straff.