Sunderby SK Vit vs Luleå HF Coop Norrbotten Arena C-hall Coop Norrbotten Arena C-hall SSK Vit
5 - 0
(2-0, 3-0)
LHF
Klass: U12, Grupp: Grupp A, Arena: Coop Norrbotten Arena C-hall, Skott: 22 - 19 (13-9, 9-10)
  • Slut
  • 14:55 Skotten i andra 9-9.
  • 14:40 Bra räddning av Matteus i SSKmålet. 2ggr om
  • 11:51 Skadan på Charlie var tydligen inte så allvarlig, då han kom in och gjorde mål 1 minut senare. 5-0
  • C. Berglund 11:51 5 - 0
  • 11:30 tätt försvar av luleå, men det är anfall som behövs nu.
  • 10:57 SSK skjuter i utsidan av målburen
  • 10:43 Charlie Berglund får ledas av plan. Osäker på vad som hände vid en situation vid sargen. Ingen utvisning
  • 08:40 Luleå anfaller flera ggr i boxplay (!)
  • 08:19 I boxplay håller Luleå på att trycka in pucken.
  • D. Hinkkainen 07:47 TRIP 2 min
  • 07:41 Avvaktande utvisning på Luleå
  • 06:41 Med lite hjälp av stolpen så utökar SSKs Viggo N till 4-0
  • 03:15 Hög klubba i nacken på Luleåspelare, men domarna missar det.
  • 02:01 Charlie B blir helt fri med målvakten, då Luleå helt missar försvaret framför målvakten. Han gör inget misstag och lobbar över målvakten till 3-0
  • 01:12 Icing av SSK.
  • 00:00 Första perioden hade Luleå mer puckinnehav, men det var SSK som var effektivast och leder med 2-0
  • 14:54 Med sex sekunder av perioden gör SSK 2-0 i en tilltrasslad situation framför mål där LHF inte får undan pucken.
  • 13:17 Kontring av SSK, men Emil i Luleåmålet räddar enkelt.
  • 12:54 Luleå nära att kvittera, men Matteus i målet räddar
  • 11:40 I nästa anfall gör SSK mål genom Fabian Björkman
  • 11:22 Luleå har haft mesta spelet, men SSK fick en kontringschans. Men det blev offside som räddade Luleå
  • 08:45 Skott igen av Luleå, men ingen på returen som lätt slås undan av SSK försvaret
  • 07:13 Skott över av SSK
  • 05:56 Dubbelräddning av SSKs målis. Men Luleå får vara på sin vakt för kontringar av Sunderbyns snabba forwards.
  • 05:20 Matchen står och väger i början. Luleå har dock haft lite mer spel i anfallszon än SSK.
  • 04:00 Skott från blå, men Matteus i SSKs mål räddar lätt
  • 02:09 Luleås första skott på mål
  • 00:00 Då kör vi ett Lulederby mellan SSK vit och LHF