Boden HF vs Sunderby SK Vit Coop Norrbotten Arena C-hall Coop Norrbotten Arena C-hall BHF
0 - 4
(0-3, 0-1)
SSK Vit
Klass: U12, Grupp: Grupp A, Arena: Coop Norrbotten Arena C-hall, Skott: 11 - 15 (7-7, 4-8)
  • Slut
  • 15:00 Sunderbyn Vit vann med fyra mål efter ha haft det större spelövertaget genom hela matchen.
  • 11:27 Det kunde ha varit en elbowing av en SSK spelare, men domaren friade.
  • E. Sundberg 10:54 BOARD 2 min
  • G. Mattsson 09:24 INTRF 1 min
  • 09:24 Utvisning av Gustav Mattsson, interference
  • 04:50 SSK har kommit tillbaka till sitt fina spel från första perioden, och utökar till 0-4. Charlies andra mål i matchen.
  • C. Berglund 04:50 0 - 4
  • 04:08 Axel Zakrisson får 10min personligt straff för osportsligt uppträdande.
  • A. Zakrisson 04:08 UN-SP 10 min
  • 01:15 Boden kommer ut som ett nytt lag och har en helt annan energi. Kan dom bara försvara sig lite bättre så kan det här bli en intressant 2a period.
  • 00:00 Bägge lagen är spelsugna och efter bara någon minuts paus så kör vi nu igång andra perioden. Kan det vara så att spelarna vill över till A-hallen och se representationslaget ta hem en vinst mot Växjö?
  • 15:00 Första perioden är slut. SSK har varit det bättre laget och leder rättvist. Dock har Boden haft ett par giftiga målchanser och borde haft minst ett mål.
  • 13:20 Efter att haft många bra anfall så utökar SSK till 0-3 genom Tobias Enbom
  • 11:24 Boden skjuter i stolpens utsida
  • 06:55 Boden tar en onödig utvisning, och David Lundmark får sitta 2 min för hakning.
  • D. Lundmark 06:55 HOOK 2 min
  • 06:21 I mittzon så stoppar Viggo Nordström en spelare på ojuste sätt och får sitta av 2 minuter.
  • V. Nordström 06:21 INTRF 2 min
  • 05:00 SSK har inlett matchen bäst och har haft dom vassaste målchanserna. Och efter 4:57 så gör också Charlie Berglund 0-2
  • C. Berglund 04:57 0 - 2
  • 01:40 I boxplay kontrar SSK och är nära att öka ut till 0-2.
  • 01:25 SSKs Alfred Segerlund åker ut 2 minuter för Roughing.
  • A. Segerlund 01:25 ROUGH 2 min
  • 00:49 Redan i matchens första minut kommer SSK fri med målvakten och Elias Sundberg gör inget misstag och gör matchens första mål.
  • E. Sundberg 00:49 0 - 1
  • 00:00 Då välkomnar vi webb-publiken till matchen mellan Boden och SSK vit