Vita Hästen vs Huddinge IK Tegera Arena Tegera Arena VH
3 - 2
(1-0, 2-2)
HIK
Klass: U13, Arena: Tegera Arena, Skott: 17 - 12 (7-5, 10-7) Semi, Domare: Liam Karlsson, Nils Backlund, Nils Larsson
  • Slut
  • 15:00 Matchens lirare #23 Arvid Ericsson Sund. Grattis!
  • 15:00 Matchens lirare #28 Edwin Pie. Grattis!
  • 15:00 Huddinge hinner med ett sista anfall men lyckas inte få in pucken innan slutsignalen ljuder.
  • 14:18 Timeout
  • 14:18 DELAY 2 min
  • 13:50 Skott i stolpen av Vita Hästen
  • 11:56 Efter fint spel och två vassa målchanser, varav den ena en ramträff, reducerar Huddinge till 3-2 genom #22 som blir frispelad av #14.
  • 10:00 Icing
  • 09:15 Offside
  • 07:53 En stor och snabb #25 sätter full fart, håller undan backen och utökar Vita Hästens ledning till 3-1.
  • 07:35 Backhand i stolpen från Huddinge.
  • 06:35 Skott från nära håll mitt magen på målvakten i Huddinge.
  • 06:19 Icing
  • 03:20 #25 åker genom anfallszon runt kassen, spelar in till #28 och Vita Hästen tar ledningen igen.
  • E. Dolk-Rinon 12 01:34 TRIP 2 min
  • 00:40 Fint skott upp i plockhandskrysset av #10 i Huddinge och det är kvitterat.
  • 00:31 Offside
  • 00:00 Målvakt #30 in.
  • 15:00
    Paus och utdelning av pris till matchens första målskytt, Vita Hästens #25 Noah Hallström. Grattis!
  • 14:59
    Det sista som händer i perioden är ett skott på mål från Vita Hästen som Huddinges målvakt räddar med benskyddet.
  • 13:41 #20 i Huddinge kommer fri men Vita Hästens målvakt åker ut ur buren och lyckas få bort pucken innan skottläget kommer.
  • 13:07 Icing
  • 12:10
    Lång spelsekvens som avslutas med skott av Huddinges #20 som blockeras av Vita Hästens målvakt #1.
  • 08:20 Skott i stolpen från #20 Sarsten i Huddinge.
  • 05:49
    Mest spel i Huddinges zon just nu men inga riktigt vassa chanser från något av lagen på ett tag.
  • 05:43 Icing
  • 05:24 Icing
  • 04:00 Vita Hästens klack kör igång med växelramsa.
  • 02:02 Dubbla icing av Huddinge.