Nybro Vikings IF vs Värnamo Hockey Trängen IP B-hall Trängen IP B-hall Nybro
6 - 7
(5-3, 1-3, 0-1)
Värnamo
Klass: Medelnivå , Arena: Trängen IP B-hall, Skott: 36 - 23 (21-6, 13-15, 2-2) Domare: Oliver Wir, Maxim Kurvinen, Milian Kitti
  • Slut
  • 01:36
    Vild glädje efter fint mål av nr 9 Isak Räsinen som också blir matchens kämpe och Värnamo vinner matchen. Matchens kämpe i Nybro utsågs nr 19 Erik Ågren
  • 20:00
    Efter en hel galen slutminut med chanser för båda lagen är vi nu framme vid förlängning...
  • 18:36
    Vilken match! Värnamo kvitterar och nu är vi snart bara en minut från förlängning
  • 17:37
    Värnamo har fått ny energi och trycker på för en kvittering
  • 15:24
    Miss i kommunikationen i Nybros försvar vilket Värnamo tar till vara på och reducerar till 6-5
  • O. Freij 17 15:23 6 - 5
  • 14:31
    Nybro får spela sitt andra power play på kort tid men Värnamo håller emot och får även ett skott på mål
  • 06:56
    Spelarna kämpar på bra, trots en del trötta ben... En hel del spel i mittzonen just nu
  • 03:41
    Nybros målvakt gör en mycket fin räddning efter en soloåkning med avslutande skott från Värnamos spelare
  • Period 2
  • 20:00 Paus efter en period med där Nybro varit det dominerande laget med 21 skott på mål jämfört med Värnamos 6.
  • 12:46
    Värnamo kämpar och sliter och skapar ett kontringsläge där Nybros målvakt gör en fin räddning
  • 10:09
    Det är mycket bra spel från Nybro och Värnamo får jaga
  • 09:06
    Nybro biter sig fast i Värnamos zon
  • 07:35 Oklart vad som sades under timeouten, men Värnamo kommer in och gör ett snabbt mål, så det verkade fungera...
  • 06:54 Timeout
  • 06:50
    Det är just nu Nybro som har övertaget
  • 05:03
    Värnamo skjuter i stolpen och Nybro vänder spelet och skjuter på mål, ett skott som målvakten räddar.
  • 02:54
    Båda lagen har skott på mål i inledningen av matchen, men målvakterna har inga större problem att rädda dem.
  • 00:01
    Då är matchen igång och i mål för Nybro står nr 30 August Nylander och för Värnamo nr 30 Figge Karlsson