Färjestad Grön vs Örebro Hockey ungdom 1 Trängen IP B-hall Trängen IP B-hall Färjestad Grön
5 - 3
(2-0, 3-3)
ÖHU
Klass: Medelnivå , Arena: Trängen IP B-hall, Skott: 21 - 31 (8-20, 13-11) Domare: Maxim Kurvinen, Elias Åhrling Gustafsson, Milian Kitti
  • Slut
  • 20:00 Matchens kämpar utsågs nr 14 Oliver Franke i Örebro och nr 7 Nils Strindholm i Färjestad
  • 20:00
    Matchen slutar med vinst 5-3 till Färjestad efter en jämn och underhållande match med bra kämparinsatser
  • O. Franke 14 19:18 SLASH 1 min
  • 19:00
    Örebro tappar tekningen och Färjestad kan göra sitt 5:e mål i tom kasse
  • 24 A. Karlsson 18:59 5 - 3
  • 18:47
    Färjestad får tag på pucken men missar mål. Icing.
  • 18:21
    Örebro tar ut målvakten
  • 18:20 Timeout
  • 18:15
    Örebro jagar en kvittering, men Färjestad håller emot
  • 13:59
    Det är en jämn match med chanser åt båda håll. Båda målvakterna gör stabila insatser hittills.
  • 10:25
    Färjestads nr 24 sätter ett välplacerat dragskott bakom Örebros målvakt och Färjestad tar åter ledningen i matchen
  • 24 A. Karlsson 10:23 4 - 3
  • 09:25
    Det är mycket kämparvilja från båda håll och underhållande hockey
  • 07:40
    Färjestad jagar en kvittering och efter lite förvirring i Örebros försvar får de en jättechans där de sätter returen. 3-3.
  • 05:20
    Färjestad kommer mot mål och skjuter ett skott som Örebros målvakt räddar
  • 03:30
    Det är en stark dominans från Örebro nu. Färjestad har svårt att komma in i Örebros zon
  • 02:48
    Örebro gör två snabba mål efter att ha börjat den andra perioden med en stark press
  • A. Tagesson 2 02:03 2 - 1
  • 00:43
    Örebro pressar på i Färjestads zon och målvakten blockerar skott.
  • 00:01
    Den andra perioden har startat. Färjestad har bytt målvakt till nr 53 William Uhlander.
  • 20:00
    Paus efter första perioden där Färjestad var det effektivare laget. Skottstatistik: Örebro 20 och Färjestad 8
  • 18:15
    Örebro kommer i ett friläge men Färjestads back jagar ikapp och skottet räddas enkelt av målvakten
  • 11:49
    Färjestad tar ledningen men drar sedan på sig en utvisning och Örebro får spela 5 mot 4
  • 37 R. Björkblom 11:48 HOLD 1 min
  • 10:10
    Färjestad vänder spelet snabbt och skjuter i ribban
  • 09:59
    Örebro har en riktigt vass målchans men Färjestads målvakt blockerar
  • 08:45
    Färjestad får en målchans och direkt efter Örebro, men båda målvakterna är rätt placerade. Fortfarande inga mål.
  • 07:35
    Inga direkta målchanser på ett tag nu åt något håll
  • 04:56
    Nu svänger matchen åt båda håll och det är ett högt tempo efter snart 5 min spelade