Helsingborg HHC vs Färjestad Vit Trängen IP B-hall Trängen IP B-hall Helsingborg
4 - 1
(2-0, 2-1)
Färjestad Vit
Klass: Medelnivå , Arena: Trängen IP B-hall, Skott: 29 - 17 (15-11, 14-6) Domare: Elias Åhrling Gustafsson, Maxim Kurvinen, Milian Kitti
  • Slut
  • 20:00
    Till matchens kämpe utsågs nr 24 i Helsingborg Liam Nygren och nr 20 i Färjestad Miliam Myrén
  • 20:00
    Helsingborg sätter sitt fjärde mål i tom kasse och punkterar matchen som slutar 4-1.
  • 28 T. Bark Olsson 18:49 4 - 1
  • 18:45
    Färjestad plockar ut målvakten
  • M. Myrén 20 18:06 3 - 1
  • 17:01
    Helsingborg utökar ledningen till 3-0 och det är tufft läge för Färjestad med 3 minuter kvar av matchen
  • 29 W. Andrésen 17:00 3 - 0
  • 14:35
    Färjestad jagar och sliter för ett reduceringsmål, men lyckas inte riktigt bita sig fast i Helsingborgs zon
  • 09:50
    Färjestad har svårt att komma till avslut. Helsingborgs försvar stoppar upp effektivt
  • 20:00
    Periodpaus. Skottstatistiken är Helsingborg 15 och Färjestad 11.
  • 18:54
    Helsingborg får ett kanonläge men Färjestads målvakt är bra med.
  • 13:18
    Färjestad har svårt att få till något i power play och Helsingborg är fulltaliga
    Färjestad kommer i ett friläge men skjuter utanför
  • 07:00 Helsingborg testar ett långskott som blockeras av Färjestads målvakt. Hittills inga farliga målchanser.
  • 04:20
    Det är en intensiv matchstart där spelet svänger fram och tillbaka, och det märks att spelarna är taggade.
  • 00:01 Härligt med slutspelsdag! Då är morgonens andra match igång och i mål står för Helsingborg nr 35 Elias Nilsson och för Färjestad vit nr 30 Daniel Marcé.