U13
Örebro Hockey ungdom 2 vs Färjestad Grön Trängen IP A- hall Trängen IP A- hall ÖHU
4 - 4
Färjestad Grön
Klass: Medelnivå , Grupp: Grupp B, Arena: Trängen IP A- hall, Skott: 0 - 0 Domare: Hampus Scott-Johansson, Zacke Öberg
  • Slut
  • 20:00 Matchens kämpar är för Färjestad nr 35 Liam Bergsten-Belin och för Örebro nr 16 Oliver Karlsson. Bra kämpat killar!
  • 20:00
    Skott i andra perioden är 11 för Örebro och 14 för Färjestad
  • 19:37
    Färjestad får en chans på mål men Vilhelm tar den. Spännande nu!
  • 19:00
    Återstår 1 min av matchen
  • 22 H. Larsson 17:44 TRIP 1 min
  • 16:09
    Nr 36 i Färjestad Viktor Berglind de Backer får 3 min för kneeing och matchstraff. Utvisningen sitts av av nr 34 Ville Holmstedt
  • V. Berglind De Backer 36 16:09 KNEE 3 min
  • 12:57
    Örebro fulltaligt efter matchens första utvisning
  • 57 C. Hjelm 11:57 SLASH 1 min
  • 04:21
    Superchans för Örebro till kvittering men Liam gör en heroisk insats i målet.
  • 00:00
    Nu går det fort fram och tillbaka, märks att alla spelare har laddat för den är matchen.
  • 00:00
    Örebro jagar kvittering men Färjestad står emot.
  • 00:00
    Vi tackar Färjstads nr 30 i mål för en fenomenal insats i första perioden och välkomnar nr 35 Liam Bergsten-Belin
  • 00:01
    Startande målvakter i dagens match är för Örebro nr 35 Vilhelm Jidsjö och för Färjestad nr 30 Axel Broström