pojkar 2008
Brunflo IK vs Rosenborg Hockey A-hallen A-hallen Brunflo IK
8 - 7
Rosenborg
Klass: U12, Grupp: 2, Arena: A-hallen, Skott: 0 - 0 Domare: Bshara Marzouqa, Olle Erikson, Ebbe Dahlén
  • Slut
  • 20:00
    En jämn och chansrik match är till ända och vi kan konstatera att Brunflo går segrande ur den med en galen vändning halvvägs in I 2.a perioden. Godmorgon alla hockeylovers och tack för visat intresse!
  • 20:00
    Matchen slutar 8-7 till Brunflo. Skotten 2.a 13-12 totalt 33- 28
  • 19:40
  • 18:48
    Brunflo håller kvar på pucken i anfallszon och Rosenborg kommer inte ut för att kunna ta ut målvakten.
  • 18:38
    Blockering av Rosenborg
  • 17:49
    Det kommer bli en spännande upplösning på denna match.
  • 13:39
    Icing av Brunflo efter en lång press av Rosenborg. Någonting säger mig att denna match inte sett det sista målet!
  • 10:55
    Å som dem jagar nu! Rosenborg visar upp ett fyndigt anfallsspel!
  • 09:42
    Håll i er gott folk så ni inte sätter kaffet i vrångstrupen för här går det undan! På 1.10 har Brunflo vänt på steken och Rosenborg är ett jagande lag!
  • 06:34
    Fin räddning av Rosenborgs målvakt efter en soloåkning av BIK#20
  • 05:15
    Inga utvisningar eller mål än i 2.a perioden. Men det är fortfarande lika svängigt.
  • 03:57
    Efter en väldigt lång sekvens med svängig hockey slår Brunflo till icing.
  • 00:34 Första farligheten till Brunflo, väldigt nära reducering.
  • 00:00 Efter en kort paus har lagen åter trätt in på isen.
  • 20:00 Första perioden slut. Skotten BIK 20- RBG 16.
  • 19:34 Coacherna tar sig för pannan och försöker hänga med i denna underbart svänginga match. Det är chanser åt båda hållen hela tiden
  • E. Bergetoft 17:42 4 - 5
  • 17:33
    Icing Brunflo
  • 15:15
    Nu har Brunflo vaknat denna tidiga morgon och radar upp chanser på Rosenborg.
  • 13:49
    Rosenborg träffar stolpen.
  • H. Westin 13:28 2 - 5
  • 11:37
    Superräddning av Rosenborgs målvakt på ett läge som uppkom efter en konstig studs bakom mål.
  • M. Andresen 10:52 1 - 4