Leangen vs Östersund grön Östersund Arena, B-hallen Östersund Arena, B-hallen LIK
0 - 3
(0-0, 0-3)
ÖIK grön
Klass: U11, Grupp: Grupp 2, Arena: Östersund Arena, B-hallen, Skott: 0 - 0 Domare: Olof Sillerström, Måns Boman, Teo Magnusson
  • Slut
  • 20:00
    Matchen är slut och ÖIK grön står som segrare i båda matchen och tabellen för gruppen. Matchen var spännande genom alla 40 minuter och egentligen kunde det gå hur som helst. Vi tackar lagen för en fin och välspelad match
  • 19:12
    Efter ett mönsteranfall och klapp klapp mellan spelarna som har åttor på ryggen sitter 0-3
  • 18:16
    ÖIKs målvakt stoppar ännu ett försök LIF har för att komma upp på tavlan
  • 17:34
    Emil börjar vandra fram och tillbaka som Balthazar i båset och manar på sina spelare
  • 13:14
    När försvaret håller tätt skapas chanserna framåt och ÖIK lyckas sätta ytligare en kasse till 0-2
  • 10:51
    Det är böljande spel från båda lagen, denna match är långt ifrån över.
  • 08:14
    ÖIK gör det första målet i matchen och glädjen är stor på läktaren och högst och mest hörs Linda
  • 01:13
    LIK kommer i ett farligt anfall men det vart som att plocka lösgodis för Otto i kassen
  • 00:37
    Elsa i ÖIK provar köksvägen utan lyckat resultat
  • 00:00
    Då är period 2 igång. Är det någon som har några naglar kvar?
  • 20:00
    Oj oj spännande värre efter första perioden, ställningen är 0-0 och det är olidligt spännande för alla som letat sig till B-Hallen i Österunds Arena
  • 18:38
    LIK skapar nya chanser som hamnar i magplattan på Otto
  • 16:17
    LIK rann igenom alla zoner med hjälp av slalomåkning som skulle få Stenmark att se ut som en Super G åkare men avslutet gick utanför.
  • 15:59
    Thula bryter snyggt försöket som LIK försöker sätta upp
  • 13:57
    Det är bra tempo och det är omöjligt att säga vilket lag som har övertag
  • 12:09
    Nu kör båda lagen att anfall är bästa försvar och publiken ser ut som om dom tittar på tennis och inte ishockey
  • 04:24
    Theo Jonsson täcker skott med rumpan som ger friläge och han är så nära att göra en assist med rumpan, men LIK målvakten ville inte släppa in en puck så tidigt
  • 02:35
    LIK skjuter tätt över
  • 02:08
    Just nu är det kohandel om vem som ska äga mittzon
  • 00:00
    Matchen är igång, lite extra spänannde nu ikväll där lagen gör upp om segern i gruppen. Vilka hanterar pressen bäst? AC/DC har spelats under uppvärmningen för att pumpa upp spelarna