Rosenborg Svart vs Nälden Östersund Arena, B-hallen Östersund Arena, B-hallen RHK Svart
3 - 7
(2-6, 1-1)
NIF
Klass: U11, Grupp: Grupp 2, Arena: Östersund Arena, B-hallen, Skott: 0 - 0 Domare: Gustav Marnetoft, Charlie Andersson, Olof Sillerström
  • Slut
  • 20:00
    Matchen är slut och det visar sig att Näldens taktik att gasa i början av matchen gav vinst trots att deras ork såg ut att släppa in Rosenborg i matchen. Mycket bra match av båda lagen
  • 19:01
    1 minut kvar av period 2
  • 18:22
    Rosenborg hänger inte med hjälmarna utan krigar på för fler mål
  • 16:17
    Nälden lyckas till slut efter att ha vart i egen zon en längre tid göra hål på Rosenborg
  • 13:20
    Klockan går lite för fort nu för Rosenborg som behöver 3 mål till för att komma ikapp
  • 10:30
    Båda lagen kämpar på och skapar chanser
  • 08:03
    Plocken är stor på norska målvakten
  • 07:39
    Nälden har just nu jobbigt att hitta sitt spel och får jaga pucken. Rosenborg skapar inga farliga chanser trots inhav av pucken
  • 05:56
    Rosenborgs målvakt ser ut att ha blivit varm i utrustningen nu och stoppar alla puckar som kommer mot han
  • 04:32
    Besöket vart inte långvarigt innan dom hamnade i egen zon igen och Rosenborg närmar sig
  • 03:27
    Nälden besöker just nu offensiv zon
  • 02:28
    Skott i stolpen av Rosenborg
  • 01:20
    Spelet har vart i Näldens zon sen perioden startade.
  • 00:00
    Period 2 är igång. Kommer taktiken som Rosenborgs tränare försökte få fram under pausen att hjälpa så att dom kommer in i matchen och gör några mål för att knapra in på Nälden?
  • 20:00
    Period 1 är slut och resultatet är 2-6 där Nälden hade ett avslut i bröstet på målvakten samtidigt som hesa Fredrik ljuder i högtalaren
  • 19:31
    1 minut kvar av period
  • 18:49
    Kontringen gav betalt och målet kom till 2-6
  • 18:01
    Nälden pressar på med 2 bra chanser men målvakten står upp och dom vänder spelet
  • 08:21
    Nälden kör på och gör mål nästan direkt alla spelare är ute på isen efter utvisningen
  • E. Norin 2 07:28 0 - 2
  • 07:20
    Nälden fulltaligia
  • 07:06
    Nälden är hetare än chili i början och går lite hårt på kropp. Kostar en ny 1 minutare i snickerboa
  • O. Slättan 16 06:16 BODY-CH 1 min