Östersund grön vs Astor Östersund Arena, B-hallen Östersund Arena, B-hallen ÖIK grön
2 - 7
(2-3, 0-4)
AIK
Klass: U11, Arena: Östersund Arena, B-hallen, Skott: 0 - 0 Placering 1-4, Domare: Bshara Marzouqa, Max Magnusson, Edvin Edlund
  • Slut
  • 20:00
    Matchen är slut och segrare och vidare till finalen blir Astor. Båda lagen kämpade på under hela matchen och ville verkligen spela finalen men här var det Astor som lyckades bäst och satte flest puckar. Vi tackar båda lagen för en väl genomförd match
  • 19:47
    ÖIK ger inte upp men pucken hamnar inte i nät
  • 19:06
    ÖIK avslutar ett skott i plocken
  • 19:02
    1 minut kvar av matchen
  • 17:54
    ÖIK fulltaliga och spelar PP
  • 17:27
    Spelet är just ni i mitt zon
  • 17:14
    3 min kvar av matchen
  • 15:15
    ÖIK spelar 5 mot 3 nu när det är 5 minuter kvar. Kommer även bli PP för ÖIK resten av matchen
  • N. Havstein Garberg 86 15:15 FISTI 5 min
  • S. Music 90 15:15 HOLD 1 min
  • 14:56
    Thula bröstar upp och stoppar ett försök till köksvägen
  • 13:53
    Östersund försöker och försöker men oftast blir anfallen så att ÖIK kommer med en spelare som anfalla ensam är svårt mot ett starkt försvar
  • 10:03
    Nu kladdar ÖIK med pucken och får betala ett dyrt pris när Astor snappar upp pucken och tyvärr är det en strumprullare som ställer Otto och den rullar in mellan benen till 2-6
  • W. Hansson 77 08:56 2 - 6
  • 08:45
    ÖIK anfaller
  • 07:50
    ÖIK ger sig inte och krigar på, testar skott från alla håll men målvakten är med
  • 06:13
    Snabb kontring som ger 2-5 för Astor och nu börjar publiken från Norge tro på seger
  • 20:00
    Period 1 slut och det är ledning för Astor med 2-3. Det är bra tempo i matchen och det märks att båda lagen vill till finalen. Nu ska taktiken in i under hjälmarna och full fart framåt. Vilka har mest kyla och längst barmarksträning i benen?
  • 19:41
    Astor fulltaliga
  • 19:22
    ÖIK kämpar på i offensiv zon
  • 19:00
    1 minut kvar av period 1
  • 14:43
    Astor har bra fart i benen och trycker tillbaka ÖIK och till slut orkar de inte stå emot och Astor har vänt matchen nu till 2-3
  • 14:23
    Offside av Astor
  • 79 S. Rosenlund 13:15 SLASH 1 min
  • 13:15
    Lite snurrigt i ÖIK efter att ha vart pressat i egen zon, försöker rensa men då krockar 2 ÖIKare och Astor får tag på pucken och lägger snyggt in 2-2
  • 12:52
    ÖIK blockerar pucken
  • 11:43
    Spänning i matchen nu när Astor lyckas göra 2-1 i BP.
  • N. Cao 91 10:55 TRIP 1 min
  • 10:12
    Det går som fort i juniorhockey och när hemmalaget fick boost via 1-0 så gjorde dom även 2-0 på en snabb kontring
  • 09:16
    Matchens första mål kom efter en brytning på mittplan och full fart fram mot mål med ett snygg avslut sitter 1-0
  • 00:50
    ÖIK skapar en chans direkt som kunde ha gett en tidig ledning.
  • 00:00
    Matchen är igång och nu ska det avgöras. Dessa 2 lag spelar nämligen om en plats i finalen i Ulf Dahlén cup 2020 Lets Get Ready To Rumble!!!!