Skellefteå AIK Svart vs Skellefteå AIK Vit C-hall, Skellefteå Kraft Arena C-hall, Skellefteå Kraft Arena AIKS
AIKV
Klass: U14, Arena: C-hall, Skellefteå Kraft Arena, Skott: 0 - 0 Semi 2,
  • Slut
  • 20:00
    Därmed är matchen slut och vi utropar AIK svart som vinnare och vidare till final. Vi tackar också alla för denna gång och hoppas att vi får se er i finalen i eftermiddag
  • 17:05
    Efter ett snabbt anfall av vita och ett fint skott så får äntligen vita utdelning. Måååål!
  • 16:01
    Vi går in i matchens sista minuter och matchen är jämn i spelet
  • 15:03
    Återigen press av vita men svarta försvarar sig prickfritt, än så länge...
  • 13:44
    Snabb kontring men ingen utdelning och tekning i vitas zon
  • 12:33
    Nu haglar det tätt kring svartas mål, och vita radar upp chanser. Vita har verkligen förtjänat ett mål nu men pucken vill inte in i mål.
  • 08:36
    Vita pressar hårt nu då man är två man mer...
  • 07:36 ELBOW
  • 07:36 TRIP
  • 07:15
    Tungt backskott vita men räddning av svartas målvakt. Vi har tekning i svartas zon
  • 05:59
    Vita bryter en passning och får ett friläge men svartas backar är snabba tillbaka och hinner i sista sekunden bryta
  • 05:05
    Nytt fint anfall av svarta men vitas målvakt gör en fin räddning och vi har tekning i vitas zon
  • 04:11 4 - 0
  • 04:11
    Ett snyggt anfall av svarta med ett skott som letar sig för bi vitas målvakt- Vi har 4-0
  • 02:35
    Flera försök till anfall i bägge lagen men det mesta bryts i mittzon
  • 01:49
    Spelvändning och svarta tar över kommandot, kommer också till avslut men ingen utdelning.
  • 00:49
    Vit börjar perioden bra och pressar svarta. De kommer också till ett fint avslut men svartas målvakt får göra en kvalificerad räddning. What a save!
  • 00:01
    ...där släpps pucken och nu skall matchen avgöras
  • 20:00
    Vi har där slut på period ett och vi tar en kort vila innan vi kör igång den sista perioden.
  • 18:20
    Utseendet på matchen håller i sig. Vita har lite bättre spel men svarta är mer effektiva i sina avslut.
  • 10:27
    Båda lagen kämpar hårt men svarta är mer effektiva då chanser uppstår. Man utökar till 2-0 genom en slumppuck och ett vasst skott.
  • 05:22
    Vita trycker på och fick en jättechans men svartas målvakt gör en kvalificerad dubbelräddning. En kvittering hänger i luften nu
  • 04:15
    Spelet fortsätter i samma stil med högt tempo och chanser åt bägge håll
  • 02:56
    Vita fortsätter att ligga på men svarta lagets kontringar är vassa. Man kommer också till avslut men vitas målvakt är med och blockerar. Vi har tekning i vitas zon
  • 02:27 1 - 0
  • 02:27
    Svagt övertag för AIK vit i inledningen men AIK svart gör en snabb brytning och avslutet sitter där den skall. Vi har matchens första måååål!
  • 01:01
    Spelet börjar böljande med chanser åt bägge håll
  • 00:01
    ...och där är vi igång
  • 00:00
    Medan vi väntar på att matchen mellan AIK svart och AIK vit, skall dra igång så passar vi på att hälsa alla följare, spelare, ledare och domare välkomna till dagens tredje match. Vi hoppas nu få se en fartfyllt, händelserik och rättvis match.