Skellefteå AIK Svart vs IF Björklöven A-hall, Skellefteå Kraft Arena A-hall, Skellefteå Kraft Arena AIKS
IFB
Klass: U14, Grupp: B, Arena: A-hall, Skellefteå Kraft Arena, Skott: 0 - 0
  • Slut
  • 20:00
    Där är matchen slut och vi tackar alla som följt oss här, spelare, lagledare och domare. Välkomna åter
  • 15:45
    Snabbt anfall avslutas med ett tungt slagskott som målvakten i Björklöven gör en snygg räddning på. På returen får han dock kapitulera och vi hal 11-4
  • 13:52 10 - 4
  • 13:52
    AIK anfaller igen och denna gång ger det utdelning. Mååål!
  • 13:31
    AIk får ett mål bortdömt för offside i målgården
  • 11:31
    Offside och tekning i mittzon
  • 11:10
    Snabb kontring av Björklöven, tungt skott men AIK:s målvakt klistrar den i plocken
  • 08:05
    De två snabba målen från Björklöven har gett laget mer energi och man trycker på nu.
  • 07:52 CHARG
  • 07:18 9 - 4
  • 07:18
    Björklöven kommer åter igen upp i ett fint anfall och även denna gång så får man utdelning. Mååål!
  • 04:25 9 - 3
  • 04:25
    Björklöven kommer upp i ett anfall. Ett mycket fint pass och avslut och Björklöven reducerar till 3-9
  • 01:29
    AIK kommer dock igenom med ett nytt anfall och då blir det utdelning. Mååål!
  • 01:29 7 - 2
  • 01:05
    Vi har haft två fina anfall, ett av vardera lagen men inga riktigt farliga målchanser.
  • 00:00
    ...och där var period två igång
  • 20:00
    Där är perioden slut och vi tar en kort paus innan vi går in i den andra och sista perioden.
  • 19:21 6 - 2
  • 19:21
    AIK hinner med ett mål till innan periodvilan. Vi har då 6-2
  • 19:00
    Det återstår en minut av perioden
  • 17:05
    Målet tidigare har gett Björklöven förnyad energi och man kommer oftare upp i anfall nu. Bra för matchen.
  • 16:41 5 - 2
  • 16:41
    Björklöven bryter en passning vilket leder till ett friläge. Inget misstag görs och vi har 2-5 i matchen.
  • 15:31
    Trots resultatet kämpar Björklöven tappert på. Man sticker också upp med en och annan kontring så AIK kan inte slappna av..
  • 14:26 5 - 1
  • 14:26
    AIK trummar på och gör ett mål till efter ett fint anfall
  • 13:21
    Nytt anfall av AIK men denna gång gör Björklövens målvakt en fin räddning och blockerar. Vi har tekning i Björklövens zon.
  • 12:35
    Time out Björklöven
  • 12:35 4 - 1
  • 12:35
    En repris på förra anfallet och vi har mål igen.
  • 11:51
  • 11:51 3 - 1
  • 11:51
    Fint anfall av AIK och ett välplacerat skott och vi har MÅÅÅL.
  • 11:33
    Offcide och tekning i mittzon
  • 10:52 TRIP
  • 10:25 2 - 1
  • 10:25
    Snabb kontring och friläge av Björklöven. AIK:s målvakt räddar men klarar inte returen och vi har en reducering. Måååål!
  • 07:26
    AIK pressar på och har flera målchanser och till slut ger det utdelning. Vi har 2-0
  • 06:35 HOOK
  • 05:36
    Skadad spelare i Björklöven men glädjande nog tar han sig upp av egen maskin. Vi har tekning i Björklövens zon
  • 05:09
    AIK börjar få tillbaka övertaget man hade i början men Björklöven står upp starka.
  • 03:58
    Björklöven pressade hårt men kunde inte ta tillvara på de chanser man fick. Man behåller dock pucken i AIK:s zon
  • 03:58
  • 02:34
    Björklöven utnyttjar det numerära övertaget och pressar AIK hår nu.
  • 01:58 TRIP
  • 01:04
    Direkt efter tekning tar AIK pucken och skapaar en farlig chans
  • 01:04
    AIK pressar hårt nu och Björklöven slår bort pucken till icing. Vi har tekning i Björklövens zon
  • 00:39 1 - 0
  • 00:39
    Snabbt anfall av SAIK och ett rappt och välplacerat skott resulterar i mååål!
  • 00:01
    ...och där startar vi första perioden
  • 00:00
    Vi välkomnar alla spelare, lagledare, domare och publik till kvällens näst sista match mellan AIK svart och Björklöven.