U13/U14
Rydaholms SK vs Lenhovda IF Talavidshallen Talavidshallen RSK
3 - 7
LIF
Klass: U13/14, Grupp: Gruppen, Arena: Talavidshallen, Skott: 0 - 0 Domare: Carl Heydl, Simon Rudholmer, William Arthursson
  • Slut
  • 15:00
    Då slutar matchen 3-7 till Lenhovda. Skotten i andra perioden slutar 12 till Lenhovda och 7 till Rydaholm. Skotten totalt: Rydaholm 10 och Lenhovda 23
  • 05:40
    Lenhovda ökar på sin ledning till 2-5. Lenhovda har ett större övertag i matchen just nu.
  • V. Karlsson 10 04:50 2 - 4
  • 02:28
    Matchtid 02:28
  • 00:00
    Andra perioden är i gång. Rydaholm byter målvakt, ut går nr 25 och in kommer nr 20. Lenhovda gör också ett målvaktsbyte, ut går nr 30 och in kommer nr 1.
  • 15:00
    Första perioden slutar 1-3 till Lenhovda. Skotten i första slutar: Lenhovda 11. Rydaholm 3.
  • 14:56
    Lenhovda fulltaliga.
  • A. Gillsjö 13 12:56 CHARG 2 min
  • 10:54 Lenhovda ökar på sin ledning till 1-3. Har fortsatt övertag i matchen.
  • 10:35
    Matchtid 10:35
  • 08:13 Lenhovda ökar på sin ledning med 1-2.
  • 05:00
    Lenhovda fortsätter stressa Rydaholm och har fortfarande övertaget.
  • 03:38
    Matchen jämn dock Lenhovda som har ett litet övertag.
  • 02:20
    Rydaholm kvitterar till 1-1
  • 2 M. Karlsson 02:20 1 - 1
  • P. Unnarsson 8 00:50 0 - 1
  • 00:00
    Matchen påbörjad. Rydaholm ställer upp med nr 25 i mål och Lenhovda ställer upp med nr 30