Klass: U11, Grupp: Grupp 2, Skott: 0 - 0
  • 14:54
    6 sekunder kvar. Inget är avgjort.
  • L. Vestin 14:31 3 - 4
  • 13:57
    Kvitterat, inte ologiskt. Jämnt på planen, jämnt på läktaren med hejaramsor som avlöser varandra
  • 02:30
    KB anfaller igen med en crosspassning till forward på högerkanten, vid mittlinjen. Inte första gången vi ser det uppspelet denna match
  • 01:36
    Och i Sollefteås mål är denna period Liam Söderkvist.
  • 00:37
    Friläge KB efter 4 sekunder. Viktig räddning av Solle keeper
  • 00:00
    Ready to rumble P2
  • Period 2
  • 15:00
    Paus. Skott 10-7 till Sollefteås favör men trots det alltså ledning KB som skapat jättebra lägen när de väl fått chansen. Matchen känns långtifrån avgjord trots tremålsledning för KB
  • 12:41
    Lång svepande passning från Leon Vestin ger Hampus Dahlbäck nytt friläge från mittlinjen. Samma resultat som nyss = mål
  • 04:33
    Intensiv start på matchen. Övertag Solle som stundtals parkerat i KBs zon men KB har kanske skapat det bästa läget på en kontring