Storhamar Gul vs SK Kadan Nya hallen Nya hallen STG
6 - 1
(1-0, 5-1)
SKK
Klass: U11, Grupp: Grupp B, Arena: Nya hallen, Skott: 23 - 12 (12-4, 11-8) Domare: Max Buhre, Axel Hansson, Gabriel Waller
  • Slut
  • 15:00
    Matchen slut
  • 14:00
    1 minut kvar, Kadan kan kasta in handduken, denna Norge historien slutar inte bra för våra vänner från Tjeckien
  • 13:22
    Hamar åter fulltaliga, tog 3 sekunder så ökade Hamar på ledning genom nytt utvisade nr 50
  • 11:20
    kan Kadan dra nytta av detta eller blir det kontring för Hamar?
  • 11:18
    Hamar kostar på sig en utvisning
  • 50 F. Randtun Ribbing 11:17 ABUSE 2 min
  • 10:45
    skott för Hamar 21-9
  • 08:33
    det var spiken i kistan, oljeborren har nått botten och det sprutar seger om hela plattformen för Hamar
  • 07:44
    det blev en kortvarig glädje för Kadan, Hamar utökar.. Ser ut som om Kadan inte kan ta dessa 2 poäng
  • 07:40 7 minuter kvar av matchen, skall Kadan kunna komma ikapp och ta med sin första skalp tillbaks till Tjeckien?
  • 11:45
    åter en klassräddning av Kadans målvakt! Vem skall kunna överlista honom?
  • 10:13
    Målfattigt, men trycket ligger mot Kadans sida, deras målvakt har räddat dom flera gånger
  • 07:36
    Kadan börjar ta över matchen, pucken flyter inte alls Hamars väg som den norska oljan flyter in statskassan
  • 01:30
    Storhamars andra skott på mål, trycket ökar!