Stenungsund Stingers vs SKI hockey Nya hallen Nya hallen STS
9 - 4
(2-3, 7-1)
SKI
Klass: U11, Grupp: Grupp A, Arena: Nya hallen, Skott: 18 - 13 (6-9, 12-4) Domare: Ludvig Eliasson, Jesper Ljung, Adrian Atterot
  • Slut
  • 15:00
    Skott för STS 12 mot 4 för Ski
  • 15:00
    Matchen slut...vi ses imorgon!
  • 14:00
    1 minut kvar, Stenungsund har denna match i ett järngrepp, inte ens SSAB kan smälta ner den säkra vinst
  • 10:21
    Ska Ski kunna komma igen på de sista 4 minuterna eller har STS tagit hem 2 poäng till i den mycket jämna tabellen?
  • 10:21
    STS är åter fulltaligt
  • 09:43
    Slagskott av nr 19 som ställde målvakten i Ski, STS utökar ledningen till 8-4. Matchen är kanske stängd
  • 09:43
  • 19 A. Igglund 09:43 8 - 4
  • 4 A. Lingenhult 08:16 TRIP 2 min
  • 07:40
    STS är i flow, påminner om Flumride, finns inget stopp för STS framfart, ska Ski kunna vända detta?
  • 07:40
  • 21 H. Holmberg 07:40 7 - 4
  • 07:00
    Knapp ledning av STS, men segern är inte säker, Ski kämpar på som en skadskjuten Tiger
  • 03:10
    Ski laddar bössan igen, dock denna gång var siktet inte kalibrerat. STS målvakt levererar och räddar laget denna gång
  • 18 M. Herlitz 01:35 3 - 3
  • 00:02 Period 2 igång, skotten i första perioden 6 till STS och 9 till Ski
  • 14:00
    1 minut kvar av matchen, och det är allmänt öppet
  • 12:10
    Det är kvitterat, matchen är återigen öppen!
  • S. Moflagg 88 11:17 2 - 2
  • 11:10
    spelet pendlar fram o tillbaks, men ny trycker SKi in pucken igen
  • 10:34
    Icing
  • 08:06
    det vänder fort, STS har återigen tagit ledningen i en match som svänger fram och tillbaks
  • 08:06
  • 06:38
    Matchbilden har vänt, från press av STS till att Ski har tagit över matchen helt
  • W. Hovelsrud-Landbakk 20 06:32 TRIP 2 min