Storhamar Gul vs Malmö Redhawks Röd Gamla hallen Gamla hallen STG
6 - 2
(3-0, 6-2)
MRR
Klass: U11, Grupp: Grupp B, Arena: Gamla hallen, Skott: 17 - 18 (7-8, 7-10) Domare: Alfons Jentler, Lukas Sivemark, Elias Fjellman
  • Slut
  • 15:00
    och där är matchen slut!
  • 14:20
    Sista anfallet av Malmö
  • 14:00
    1 minut kvar av matchen. Normännen kommer att lämna isen med ytterligare en fin skalp
  • 07:11
    Nu händer allt på en gång, Malmö utvisningen som efter 5 sekunder ger Storhamar ytterligare ett mål
  • J. Jakobsson 22 07:06 HOOK 2 min
  • 06:01
    Nu har Malmö vaknat, andra kvitteringen inom 2 minuter. Stormhamar tar Timeout!
  • J. Jakobsson 22 06:01 5 - 2
  • 04:45
    Malmö kvitterar, dom är på gång
  • 03:28
    Storhamar utökar ledningen, är detta spiken i kistan eller kan Malmö komma igen?
  • 00:33
    Normännen drar ifrån, Malmö är förtillfället frånåkt, men det är långt kvar av period 2
  • 9 S. Berg 00:33 4 - 0
  • 00:01
    Period 2 igång
  • 00:00
    Periodpaus, skall Malmö Röd ta upp kampen i period 2 eller kommer Normännen att dra ifrån!?
  • 15:00
    Period 1 slut
  • 14:00
    1 min kvar av perioden
  • 07:50
    Nu börjar det hetta till på isen, läktaren kokar och spelarna ökar farten. Storhamar hade just ett jätteläge
  • 00:00
    Publiken är på plats, nu väntar vi på att isen ska bli klar och att spelarna entrar isen
  • 00:00
    något efter tidschemat, ismaskinen gör just nu klar isen för matchen mellan Storhamar Gul o Malmö Röd. Matchen börjar om ca 10 min