Borås HC vs Manglerud Star Lionshov Lionshov BOR
4 - 1
(1-0,3-1)
MAN
Klass: Park Cup 2019, Grupp: Restaurangbiografen Park Cup, Arena: Lionshov, Skott: 15 - 13 (8-7,7-6) Domare: Rasmus Abrahamsen, Albin Johansson, Herman Frydenlund
  • Slut
  • 15:00
    Perioden slutar 3-1 till Borås och skotten slutar 7-6. Matchen slutar 4-1 med skotten 15-13.
  • 12:57
    Blockering Borås
  • 11:54
    Borås målvakt lägger handsken på pucken och blockerar ett bra försök av Manglerud
  • 11:00
  • 09:00
    En match som alltjämt står och väger. Bra chanser från bägge lag.
  • 01:33
    Manglerud visar hur man bäst tar hand om ett powerplay genom att kvittera till 1-1.
  • O. Murto 00:55 HOOK 2 min
  • 00:00
    Andra perioden är igång!
  • 15:00
    Sheriff Abrahamsen är noggrann i första perioden och hittar en hel del regelbrott. Bägge lagen hade sina chanser under perioden, men de fantastiska målvakterna håller tätt bakåt. Till slut fick Manglerud släppa in ett välriktat skott bakom sig.
  • 15:00
    Första perioden slutar 1-0 till Borås och skotten 8-7.
  • 13:10
    Borås tar ledningen i denna spännande match efter en "snipe" rakt i krysset från högerkanten av Jaselius-Däveskog
  • 12:49
    Borås fulltaligt
  • F. Jaselius-Däveskog 10:48 HOOK 2 min
  • 10:37
  • A. Borgstrand 08:36 HO-ST 2 min
  • 05:40
    Matchen börjar med högt tryck av Borås som en följd av Mangleruds bägge utvisningar. Dock lyckas Manglerud skydda sitt mål och ställningen är fortfarande 0-0