Hanhals vs Färjestad BK Lionshov Lionshov HAN
2 - 2
(1-1,1-1)
FÄR
Klass: Park Cup 2019, Grupp: Restaurangbiografen Park Cup, Arena: Lionshov, Skott: 25 - 13 (11-6,14-7) Domare: Rasmus Abrahamsen, Jonathan Engman, Olle Halvordsson
  • Slut
  • 15:00 Perioden slutar 1-1 med skotten 14-7. Matchen slutar 2-2 med skotten 25-13. Tack för en välspelad match av bägge lagen!
  • 10:40
    Färjestad försöker göra mål genom en stark inbrytning framför Hanhals mål, men Hanhals backar fredar sitt mål
  • 08:24 Hanhals löser upp Färjestadspressen och sticker upp i offensiv zon med ett snyggt mål
  • V. Nörringer 08:24 2 - 1
  • 07:30
    Matchbilden har svängt något där Hanhals tidigare hade fler chanser, och där nu Färjestad har tagit över som det lag som pressar mer
  • 04:50
    Färjestad skjuter ett tungt backskott precis utanför målburen
  • 03:30
    Färjestad får till ett bra presspel i Hanhals zon, men Hanhals lyckas få ut pucken
  • 02:17
    Färjestads målvakt, Oscar, gör en mycket fin räddning på Hanhals målchans
  • 00:00
    Andra perioden är igång!
  • Period 2
  • 15:00
    Första perioden slutar 1-1 där Hanhals skjuter 11 skott och Färjestad skjuter 6 skott.