Sollefteå Hockey vs Brunflo IK Ungdomshallen Ungdomshallen SHK
8 - 1
(2-0, 6-1)
BIK
Klass: U15, Grupp: Swedbank Cup, Arena: Ungdomshallen , Skott: 32 - 10 (14-4, 18-6)
  • Slut
  • 20:00
    Vi tackar Sollefteå och Brunflo för en väl genomförd cup och önskar er en fin och säker resa hem.
  • 20:00
    Till matchens kämpar utsågs för Sollefteå nr 6 Alexander Svensson och för Brunflo nr 30 mv Hugo Sundbäck.
  • 20:00
    Där var matchen över och den vanns av Sollefteå med 8-1. Skottstatistik i andra perioden blev för Sollefteå 18 och för Brunflo 6. Total skottstatistik i matchen: Sollefteå 32, Brunflo 10.
  • 18:06
    Sollefteå fulltaliga
  • L. Persson 16:06 CROSS 2 min
  • M. Hörnberg 15:44 7 - 1
  • 12:15
    Brunflotekaren byter klubba. Svårt att teka med en klubba som gått av på mitten.
  • 12:10
    Hårt tryck mot Brunflo nu, men målvakten gör räddning på räddning.
  • 20:00
    Första perioden klar och det bjöds på fint Fairplay-spel av båda lagen. Sollefteå vann perioden med 2-0. Skottstatistik i första blev Sollefteå: 14, Brunflo 4.
  • A. Nordin 16:25 1 - 0
  • 15:38
    Matchen den pågår, och den går väldigt snabbt då det inte blir några avblåsningar direkt. Nån icing, nån blockering, men inget mer. Inga utvisningar. Inga mål. Hitills.
  • 11:21
    Räddning av Sollemålis och puck styrs ut över sarg.
  • 08:40
    Ytterligare fin räddning av Brunflomålis
  • 06:20
    Publiksiffra live: 85 + ca 20 st som kollar från restaurangsfönstret.
  • 05:20
    Lite mer tryck av Solle, men Brunflolaget och framförallt keepern gör ett bra försvar.
  • 04:10
    Spelet böljar fram och tillbaka. Spel i båda zonerna.
  • 00:00
    Målvakter i lagen är: Sollefteå nr 30 Kasper Hanson-Myren och för Brunflo nr 30 Hugo Sundbäck.