PHC/SAIK Röd vs Kågedalens AIF Skellefteå Kraft Arena B-hallen Skellefteå Kraft Arena B-hallen PHC/SAIK Röd
3 - 2
(1-1, 2-1)
KAIF
Klass: U12, Grupp: Grupp B, Arena: Skellefteå Kraft Arena B-hallen, Skott: 0 - 0 (4-10, 5-7)
  • Slut
  • 15:00
    Matchen är slut. PHC vinner denna mycket spännande match. Bra spelat alla spelare, bra dömt alla domare och bra hejat alla i publiken. Då tar vi vila till imorgon då det är dags för nya härliga matcher att beskåda.
  • T. Håkansson 60 13:57 CHARG 10 min
  • 13:20
    Teknig i Kaifs zon
  • 13:07
    Kaif lyckas inte göra något mål i sitt powerplay. Och PHC är nu fullt manskap på isen
  • 13:07 Timeout
  • 12:01
    Nu får Kaif ett bra läge att kvittera när de får spela med en spelare mer i 1 minut
  • 15 J. Wiklund 12:01 CHE-H 10 min
  • 11:32
    Jädrar vad spännande. Efter att Kaif kanske varit lite väl offensiva så kan PHC kontra in ledningsmålet.
  • 09:32
    En fin öppnande passning från PHC ger dem ett bra läge men målvakten är med på dragningen.
  • 08:39
    En icing av PHC och tekning i deras zon
  • 07:36
    Nu är det PHC som stressar Kaif.
  • 06:45
    PHC kommer in i anfallszon och drar iväg ett slagskott som tar i stolproten. Mycket nära där.
  • 05:30
    Nu vill ingen göra något misstag och spelet blir lite avvaktande
  • 04:08
    Kaif ser till att kvittera nästan omgående efter en fin attack mot mål.
  • 03:17
    Ett snyggt spelmål där PHC passar pucken fint mellan varandra.
  • 02:31
    Kaif får in pucken mot PHCs mål men målvakten täcker bra efter isen
  • 01:59
    Båda lagen försvarar sig mycket bra och det blir få klara målchanser.
  • 00:00
    Då är det dags för andra perioden.
  • 15:00
    Perioden är slut. Det är precis lika jämt på isen som på resultattavlan. Det blir en gastkramande andra period om det fortsätter likadant som i första.
  • 14:06
    Kaif försöker etablera spel i anfallszon men PHC gör det bra i försvaret.
  • 13:43
    En ganska målsnål första period men chanser har det inte saaknats för något av lagen
  • E. Bjuhr 57 11:43 TOO-M 1 min
  • 10:58
    Nu så svänger det åt bägge håll. PHC får ett mycket farligt läge men Kaifs målvakt får ut benet och räddar
  • 09:26
    Och där kom en kvittering. Det var bra skridskoåkning som bäddade för detta mål.
  • E. Grenholm 54 09:26 1 - 1
  • 08:02
    PHC tar ledningen efter att ha satt press på Kaif. De lyckas ta pucken och komma ganska fri med målvakten.
  • 25 M. Lundqvist 08:02 1 - 0
  • 06:45
    PHC klarar detta även denna gång. Återigen 5 spelare på plan
  • 05:37
    Kaif får en ny möjlighet att spela 5 mot 4.
  • 26 V. Bergman 05:37 TRIP 1 min
  • 05:30
    Mycket kamp i mittzon.
  • 03:51
    PHC lyfter upp spelet. De passar bra och skapar en farlig målchans. Skottet dock utanför
  • 02:55
    Mycket spel i PHCs zon för tillfället. Kaif spelar stabilt och aggresivt
  • 02:13
    PHC är fulltaliga.
  • 01:45
    Kaíf sätter ett hårt tryck mot PHC och får iväg ett skott som tar i stolpen.
  • 21 J. Nilsson 01:13 SLASH 1 min
  • 01:00
    Kaif börjar starkt men PHC försvarar sig bra
  • 00:00
    Då är det dags för nedsläpp.
  • 00:00
    Båda lagen anser sig uppvärmda och är redo för match. Men domarna har inte kommit ännu. Det är ju ändå tre minuter till nedsläpp
  • 00:00
    Då välkomnar vi Kaif och Piteå /Saik röd ut på isen. Detta är den sista matchen för idag i B-hallen. Vi hoppas att båda lagen har orkat att ladda om. Men det är nog inte något problem då hockey är det roligaste som finns.