Sponsor GreenExergy
Skellefteå AIK Vit vs IF Björklöven Skellefteå Kraft Arena C-hallen Skellefteå Kraft Arena C-hallen AIK vit
5 - 2
Löven Grön
Klass: U12, Grupp: Grupp A, Arena: Skellefteå Kraft Arena C-hallen, Skott: 19 - 7
  • Slut
  • 15:00
  • 15:00
    Skotten i matchen slutar 19-7 till AIK.
  • 15:00
    Vi tackar bägge lagen och hälsar dem båda lycka till i resten av turneringen.
  • 15:00
    Matchen är slut. AIK vinner rättvist i en välspelad match.
  • I. Hermansson 10 14:52 5 - 2
  • 14:42
    En liten stund kvar av matchen nu bara. AIK ligger på.
  • 13:17 Jämnt i spelet nu. Men AIK hittade en spelvändning. Tack vare några ruggiga räddningar av Björklövens målvakt så fredas målet från ytterligare påhälsning.
  • 10:46
    AIKs svar kommer omedelbart. En AIK back driver upp pucken och spelar över till en framstörtande forward som kan sätta pucken bakom den duktiga Löven-målvakten.
  • 10:03
    Björklöven reducerar efter ett snabbt anfall.
  • 09:43
    Icing av Björklöven. Tekning i deras zon alltså.
  • 09:24
    Kalasläge för AIK efter en snabb spelvändning. Trippelchans som Björklövens målvakt har bra koll på.
  • 08:31
    Tätt spel över hela banan. Inget av lagn kommer loss riktigt.
  • 18 L. Nilsson 07:03 KNEE 1 min
  • 07:03 KNEE
  • 07:03
    Skottförsök av Björklöven. Bra räddning av Viktor i AIK-kassen.
  • 06:15
    Björklöven har svårt att komma in i AIKs zon och etablera tryck då AIK ligger nära dem hela tiden.
  • D. Lidberg-Vikström 16 06:07 INTRF 1 min
  • 05:13
    Inga tydliga lägen för AIK i PP. Och nu är Björklöven fulltaliga igen.
  • A. Augustsson 12 04:18 SLASH 1 min
  • 04:18 SLASH
  • 01:51
    AIK ligger på i Löven-zonen.
  • 00:47
    WHAT A SAAAVE! AIK testar målisen igen .
  • 00:12
    Friläge för AIK men Lövenmålvakten får en kanonstart på matchen med en jättefin räddning.
  • 00:00
    Nu kör vi igång andra perren.
  • 00:00
    Andra perioden ska strax starta. Björklöven har bytt målvakt och i målet ser vi nu nr 22 Jesper Nyberg.
  • 15:05
    I den första perioden så har Viktor Petterson vaktat AIK-kassen. I Björnlövens mål har nr 1 Adam Hedman stått i den första perioden.
  • 15:00
    Första perioden är slut. SKottstatistiken säger att AIK har skjutit 8 skott och Björklöven 1.
  • 13:57
    En minut kvar av perioden
  • 12:47
    Spelvändning av AIK som förvaltas på bästa sätt. (Sett ur Skellefteå ögon i alla fall.)
  • 11:09
    Tryck från Björklöven i AIKs zon. Men inga skott på mål. AIK trycker ut motståndarna mot sargen.
  • 10:35
    Lustig situation - en AIK och Björklövenspelare fastnar ihop i hjälmarna. Helt vänskapligt. Domaren blåser av. Bra stämning på läktaren.
  • 09:15
    AIK-backen skrinnar igenom försvaret från Umeå och sätter pucken otagbart i krysset bakom målvakten.
  • 18 L. Nilsson 09:15 2 - 0
  • 07:49 AIK tar ledningen efter en lite tilltrasslad situation. Tim Dahlgren plockar upp en lös puck och sprättar in pucken.
  • 07:45
    Skotten just nu 5-1 till AIK.
  • 07:42
    Inga målchanser under pp-spelet för Björklöven. AIK försvarar sig bra.
  • 54 R. Marklund 06:11 KNEE 1 min
  • 06:01
    Spel i Löven-zonen. Men inga tydliga lägen att göra mål. Björklöven ligger tätt i försvaret.