Sponsor XL-BYGG Fresks
PHC/SAIK Röd vs Kiruna IF Skellefteå Kraft Arena C-hallen Skellefteå Kraft Arena C-hallen PHC/SAIK Röd
1 - 7
Kiruna IF
Klass: U12, Grupp: Grupp B, Arena: Skellefteå Kraft Arena C-hallen, Skott: 0 - 0
  • Slut
  • 15:00 Matchen är slut. En välspelad och schysst hockeymatch som Kiruna vinner välförtjänt. Skotten totalt i matchen 11-22.
  • 14:20 Bra läge för Piteå men fin plockhandskräddning av Kirunas målvakt som gjort en strålande match.
  • 12:12
    Skotten nu 10-19.
  • 12:12 Bra läge för Piteå som gör en bra avslutning av matchen.
  • 11:50
  • 11:22 Bra läge för Piteå men KIrunas målvakt gör ännu en fin räddning.
  • 10:33 Otroligt fint anfallsspel av Kiruna men en jättefin förflyttning av Piteås målvakt!
  • 09:30
    Uppställt spel i PP för Piteå men man har svårt att komma till skottlägen.
  • A. Zakrisson 2 08:39 HOLD 1 min
  • 07:33
    Icing från Piteå. Tekning i Piteås zon således.
  • 06:00 Några lägen för vardera lag. SKotten 8-13.
  • 04:59 Fin spelvändning av Piteå men Kirunas keeper står pall .
  • 03:26
    SKotten i matchen just nu 7-11.
  • 01:36
    5 FEM sekunder mellan Kirunas 4-1 och 5-1 mål. Snyggt avslut av Kirunas nr 12.
  • D. Lövgren 12 01:36 1 - 5
  • 01:31 Snygg spelvändning av Kiruna leder fram till en 5-1 ledning.
  • 00:42 Fin inledning av Piteå i andra perioden leder till slut fram till en 1-3 reducering.
  • 00:00
    Där släpper domaren pucken för andra perioden.
  • 15:00
    Skotten i första perioden Piteå 6. Kiruna 10. (Skotten i mål är inte inräknade i skottstatistiken.)
  • 15:00
    En trevlig förstaperiod är till ända. Jämn period. Men Kiruna är det lite hetare laget i avslutningslägena och vinner perioden med tydliga 3-0.
  • D. Lövgren 12 14:45 0 - 3
  • 13:51
    Piteå fulltaligt.
  • 13:41
  • 12:50
    Bra period av Kiruna nu. Och Piteå drabbas dessutom av en utvisning.
  • 13 K. Fransson 12:50 ROUGH 1 min
  • 11:09
    TVÅ mål i boxplay av Kiruna. Bra gjort! Ett friläge och en spelvändning.
  • D. Lövgren 12 11:09 0 - 2
  • 10:17 Kiruna drabbas av ett lagstraff för för många spelare på isen. Nu väntar PP för Piteå.
  • E. Abrahamsson-Skinnarmo 16 10:17 TOO-M 1 min
  • 10:17 TOO-M
  • 08:39
    Fortsatt jämnt i matchen. Skotten just nu: 4 för piteå och 5 för Kiruna.
  • 08:39 Piteå får ett friläge men en jätteräddning av Kirunas målvakt som har börjat matchen strålande.
  • 05:33 Spelet går fram och tillbaka utan att något lag lyckas skapa några riktigt klara lägen. Bra försvarsspel hittills från båda lagen!
  • 03:57 Kiruna i ett bra läge när spelaren kommer in köksvägen.
  • 03:35 Skott just utanför från Piteå i fint läge.
  • 02:43 2-2 i skott hittills.
  • 01:40 Kirunas nr 12 rinner igenom i ett friläge men målvakten klarar både friläget och den efterföljande returen.
  • 00:51 Piteå avlossar matchens första skott. Fin räddning av målvakten.
  • 00:00
    Matchen är igång.
  • 00:00
    I målet för Piteå startar nr 1 Filip Forssell. I Kirunas mål startar nr 1 Ebbe Oja Rönnebro.