Sponsor Norrmejerier
Näldens IF vs KB 65 Skellefteå Kraft Arena C-hall Skellefteå Kraft Arena C-hall NIF
4 - 1
KB65
Klass: U12, Arena: Skellefteå Kraft Arena C-hall, Skott: 8 - 16 (4-5, 4-11) Final,
  • Slut
  • 15:00
    Vi vill också tacka alla domare, sekretariatet, alla föräldrar och alla fantastiska spelare som deltagit i Guldcupen denna helg i Skellefteå! Solen skiner och vi önskar alla en säker hemresa och en fin vår! Vi ses nästa år!
  • 13:17
    3 minuter kvar! Det är en bra match detta. KB är på gång, kan dem komma tillbaka med ett mål?
  • 13:09
    KB men bra läge och skott! Strax över...
  • 11:38
    Bra KB chans efter fin skridskoåkning av deras spelare. Avslut backhand på målvakten
  • 08:12
    KB med riktigt bra spel runt NIF buren. Två snabba avslut från nära håll, dock inget mål
  • 07:05
    8 minuter kvar att spela. vi är igång igen
  • 07:05
    Hinner knappt med att skriva. Timeout tagen av KB65
  • 07:05
    Det går snabbt i hockey. Ännu ett fint spelmål av NIF.
  • 07:05 4 - 1
  • 06:31
    Wow. Ett klassmål av NIF-laget med flera assister. Spelade sig igenom försvaret och till slut öppen kasse. Imponerande.
  • 06:31 3 - 1
  • 04:23
    Båda lagen med bra chanser
  • 04:23
    Klackarna tävlar nu mot varandra lika mycket som lagen på isen, kul att se och höra!
  • 04:23
    Det är såannande nu och som sagt, det är Cupseger som står på spel
  • 04:23
    NIF leder med ett mål, ny chans för KB!
  • 04:23
    Och där var det reducerat. Välförtjänt efter en stund av bra tryck mot NIF-målet med flera chanser!
  • 04:23 2 - 1
  • 04:16
    Bra chans för KB!
  • 03:35
    Båda lagen bryter uppspelen framgångsrikt
  • 03:13
    Inget lag som har grepp om matchen, mycket spel fram och tillbaka.
  • 00:00
    Snart dags för andra perioden. Kort summering från första: Riktigt bra spel från båda lagen. NIF med lite mer innehav och något fler chanser totalt. KB har kommit med fart och haft några vassa avslut.
  • 00:00
  • 14:45
    Och där är första perioden slut!
  • 14:45
    Med 15 sekunder kvar kommer två NIF:are loss mot en ensam back och avslutet är vackert, med en backhand - ja... i krysset.
  • 14:45 2 - 0
  • 14:16
    1 minut kvar av perioden
  • 13:47
    KB driver upp ett anfall igen och avslutar med ett vasst skott. Grym räddning av NIF målvakten
  • 12:53
    KB till anfall
  • 12:48
    Kommer 2 mot 1 och spelar fram snyggt. Skottet just utanför!
  • 12:23
    Jätteläge för NIF!
  • 12:15
    Lite fram och tillbaka just nu
  • 11:57
    Två bra lag som försöker ta kontroll över spelet.
  • 10:21
    Tekning hos KB
  • 10:21
    Eye of the Tiger
  • 10:21
    Och där har vi det första målet i fainalen. NIF tar ledningen med ett vackert skott i mål.
  • 10:21 1 - 0
  • 10:18
    Ursäkta felstavningar, det är en prioritering som faller bort i ett försök att rapportera
  • 09:42
    Skott av NIF som målvakten plockar - fram och tillbaka nu med många avslut!
  • 09:20
    Skottläge för KB men backen täcker bra.
  • 08:44
    En till chans för NIF innan KB får ut pucken och vänder
  • 08:24
    Bra uppspel och 2 mot 1 för Näldens, men inget skott på mål.
  • 06:10 Lättare skada på en KB spelare soom får hjälp av kamraterna av planen. Fin kamratskap på plan.
  • 06:10 Enormt fin a dragningar av en KB spelare som går igenom försvaret men skjuter strax utanför. Bra chans för KB!