Skellefteå AIK Vit vs Piteå HC Röd Skellefteå Kraft Arena C-hall Skellefteå Kraft Arena C-hall AIKV
5 - 2
(2-1, 3-1)
PHCR
Klass: U12, Grupp: A, Arena: Skellefteå Kraft Arena C-hall, Skott: 24 - 11 (13-7, 11-4)
  • Slut
  • 15:00
    Kvällens sista match för dessa 2 lag. Skotten i andra perioden var 11-4 och totalt 24-11.
  • 13:34
    Piteå behöver inte många sekunder på sig för att få utdelning i powerplay.
  • 13:34 5 - 2
  • 13:22 HOOK 1 min
  • 12:43
    Fint pass ger Skellefteå ett friläge, avslutet går lågt mellan benen.
  • 12:43 5 - 1
  • 11:11 4 - 1
  • 10:41
    Skellefteå krigar in ett mål på 3:e returen.
  • 10:41 3 - 1
  • 10:00
    5 minuter kvar av matchen, skottmässigt övertag för Skellefteå men Piteå är inte ofarliga.
  • 08:03
    20:e Skellefteå-skottet på mål hamnar i magen på Piteås målvakt som blockerar.
  • 05:46
    Piteå kommer i bra fart men åker på en tackling och åker offside.
  • 01:23
    Piteå får ett nytt friläge från kanten där ett backhandavslut prövas. Skellefteås målvakt följer med bra och stänger isen.
  • 00:53
    Piteå fredar sig bra i boxplay och är åter fullt lag på isen.
  • 00:01
    Gummit är släppt i isen igen.
  • 15:00
    Första perioden är slut. 1 utvisning för vardera lag i slutet av perioden. Skotten 13-7.
  • 14:53 TRIP 1 min
  • 13:59 HOOK 1 min
  • 12:00
    Väldigt snäll och välspelad match med chanser åt båda håll. 2 duktiga målvakter håller nere siffrorna.
  • 10:06 2 - 1
  • 08:25
    Skellefteå får ett jätteläge i en 2 mot 1 situation där Piteås målvakt gör en jätteförflyttning och räddar stort! Därefter får Piteå ett friläge där Skellefteås målvakt får sträcka ut långt med högerbenet.
  • 05:52
    Piteå tar sig in i anfallszon med bra fart och trycker in kvitteringen med ett bra backhandavslut.
  • 05:52 1 - 1