Kramfors-Alliansen vs Sollefteå Hockey KA
1 - 9
(0-2, 1-7)
SH
Klass: U10, Grupp: U10, Skott: 4 - 36 (2-16, 2-20) Domare: Tim Westerlund, Emilio Jonsson
  • Slut
  • 15:00
    Matchen slut. Matchens kämpar KA Aron Berglund Sollefteå Adrian Björkqvist
  • A. Näsman 8 14:10 1 - 9
  • W. Nilsson 7 13:23 1 - 8
  • 12:54
    Skapligt byte av Neo Bostedt Bergman som gör 2+1 poäng.
  • N. Bostedt Bergman 5 12:54 1 - 7
  • N. Bostedt Bergman 5 12:39 1 - 6
  • 12:12
    Klapp-klapp spel av Sollefteå när Neo Bostedt Bergman åker igenom och serverar sin lagkamrat Casper Wörman som har öppet mål
  • 21 O. Nordvall 12:00 1 - 4
  • A. Mohlin 20 10:28 TRIP 1 min
  • 07:53
    Linus W i KA målet är het med plockhandsken. Vilket behövs när Sollefteå trycker på
  • 06:35
    KA vinner tekning i anfallszon klockrent. Så klockrent att det leder till ett friläge för Sollefteå, rentav! Linus Westerlund kan dock rädda
  • 05:46
    Leo Berglund i KA kommer nästan till ett friläge men stoppas genom bra försvarsspel av Lukas Dahlberg
  • N. Bostedt Bergman 5 03:08 0 - 4
  • 02:10
    Adrian Björkqvist fri från halva plan och gör inget misstag
  • A. Björkqvist 11 02:10 0 - 3
  • 01:20 Bra försvarsspel av William Nilsson i Sollefteå som bryter ett KA anfall
  • 00:00 Andra perioden igång. Målvaktsbyten i båda lagen. I KA kommer Linus Westerlund in och i Sollefteå Liam Söderqvist.
  • Period 2
  • 15:00
    Första perioden slut. Skott 2-16 speglar litegrann matchbilden, men KA har stuckit upp i några farliga kontringar. Det sista som händer i perioden är en gammeldags slajdning av Kramfors målvakt Theomin Sahlen som fredar sitt mål a la Jarmo Myllys
  • 14:14
    Kalabalik framför KA målet när Sollefteå trycker på. Men Theomin Sahlen lägger till slut plocken på pucken