Örnsköldsviks SK vs Sollefteå Hockey ÖSK
3 - 1
(1-1, 2-0)
SH
Klass: U10, Grupp: U10, Skott: 15 - 14 (10-7, 5-7) Domare: Emil Larsson, Liam Persson
  • 03:00
    ÖSK publiken på läktaren peppar sitt lag!
  • 01:49
    Shorthanded goal av ÖSK. Neo Kristoffersson åker igenom och sätter pucken
  • 17 L. Johansson 01:38 TRIP 1 min
  • 00:00
    Målvaktsbyten i båda lagen. Lennon Larsson i mål i ÖSK och Melwin Lundqvist mellan stolparna i Sollefteå
  • 14:00
    Första perioden slut. Skott 10-7. Det är en händelserik match med två riktigt skickliga lag.
  • 14:00
    Neo Bostedt Bergman är nära att göra sitt andra mål i matchen men Ricardo Bodin i ÖSK räddar friläget från nära håll
  • N. Bostedt Bergman 5 11:00 1 - 1
  • 10:40 Fantomräddning av Liam Söderkvist i Sollefteå
  • 07:24 Matchbilden har jämnat ut sig, eller möjligen har ÖSK visst övertag. Sollefteå tog ledningen i skottstatistiken med 5-0 nästan direkt, men nu är skotten 6-5 till ÖSKs favör.
  • 03:24 1-0 till ÖSK genom mål av Pavel Bure...eller när jag tittar närmare ser jag att det är Oskar Eriksson. Snyggt sologenombrott
  • 14 O. Eriksson 03:24 1 - 0
  • 02:00
    Händelserikt byte! Först ett snyggt sologenombrott av Neo Kristoffersson i ÖSK. Direkt efter friläge Sollefteå.
  • 01:00
    Vi har spelat en minut. Övertag Sollefteå
  • 00:00
    I Örnsköldsvik SKs mål börjar Ricardo Bodin. I Sollefteå HK är det Liam Söderqvist som vaktar buren första perioden.