• Slut
  • 15:00
    Vi tackar därmed spelare, domare och publik för denna gång och på återseende
  • 15:00
    Matchen avslutas med resultatet 6-2 till Skellefteå. Skottstatistik i matchen blev Skellefteå 21 Kiruna 8.
  • 14:32
    Kiruna pressar på för att få in pucken i slutet men Skellefteå försvar är stabilt
  • 11:21
    Skellefteås nr 38 gör en soloräd på egen hand som resulterar i ett skott rakt upp i krysset och vi har 6-2
  • 10:12
    Snabb kontring från Kiruna som så när resulterar i mål men Skellefteås målvakt räddar med små marginaler
  • 04:03
    Kiruna pressar i Skellefteå zon men Skellefteå målvakt är med på noterna och blockerar
  • 00:01
    Där släpper vi pucken och startar period två. Vi ser fram emot en jämn och intensiv period...
  • 15:00
    Första perioden slutar 5-2 till Skellefteå och vi har en skottstatistik, Skellefteå 14 Kiruna 2
  • 13:14
    Spelet går fram och tillbaka och alla spelare kämpar på bra
  • 11:41 5 - 2
  • 11:41
    Efter fint spel från Skellefteå sida så utökar Skellefteå ledningen genom nr 42 och assist nr 22
  • 07:43
    Det går fort nu... Skellefteå utökar sin ledning till tre noll genom nr 41 och Kiruna reducerar genom nr 28 inga assist
  • 07:43 3 - 1
  • 07:22 3 - 0
  • 06:32 2 - 0
  • 06:32
    Skott från Skellefteå och en fin räddning men Skellefteå trycker in returen och vi har två noll. Mål av nr 22 assist nr 7 och nr 38
  • 04:44
    Skellefteå pressar på men Kiruna försvarar sig på ett föredömligt sätt- Bra spel från bägge lagen
  • 00:01
    Där släpps pucken och matchen är igång...
  • 00:00
    Då är det strax dags för nedsläpp i match nr 34, mellan SAIK svart och Kiruna vit. Vi passar också på att hälsa alla spelare, domare och publik välkomna till denna match gällande placeringarna 9 och 10