Sponsor Swedbank
Hille/Åbyggeby IK vs Skellefteå AIK Svart Sundsvall Energi Arena Sundsvall Energi Arena HÅIK
3 - 0
SAIK SVART
Klass: U14, Arena: Sundsvall Energi Arena, Skott: 0 - 0 Domare: Holger Hjältman, Jonatan Andersson, Markus Juuso
  • Slut
  • 20:00
    Till matchens kämpar har följande spelare utsetts: Hille nr 30 Carl Wikland och i Skellefteå nr 98Axel Karlsson.
  • 20:00
    Skottstatistik andra perioden: Hille ÅIK: 12, Skellefteå: 13. Totala skottstatistiken: Hille Åbyggeby: 21 och Skellefteå AIK: 24.
  • 20:00
    Där var finalen över och den vanns av Hille Åbyggeby med 3-0.
  • 00:00
    Start av andra perioden. För Skellefteå står nu nr 30 Edvin Andersson i buren. HÅIK har samma målvakt som i första (nr 30 Carl Wikland).
  • Period 2
  • 20:00
    Där var första perioden slut. En välspelad period av båda lagen med snabba vändningar. Skottstatistik: Hille: 9, Skellefteå: 10.
  • 19:00
    En minut kvar av första perioden.
  • 11:00
    Tid nu 11.00. Finalmatchen spelas 2 * 20 minuter. Om oavgjort då spelas Sudden Death i 5 minuter och därefter straffar om fortsatt oavgjort.
  • T. Barkemo 91 05:34 TRIP 1 min
  • 23 L. Dahlin 04:07 TRIP 1 min