Sollefteå Hockey vs Sunderby SK Skellefteå Kraft Arena - C-hall Skellefteå Kraft Arena - C-hall Sollefteå
2 - 3
(1-1,1-2)
Sunderby
Klass: U14, Arena: Skellefteå Kraft Arena - C-hall, Skott: 37 - 16 (15-7,22-9) Semifinal,
  • Slut
  • 20:00 Skottstatik 37-16.
  • 20:00 Slut! Vinnare Sunderbyn! Fantastiskt trevlig match som innehåll det mesta man kan begära!
  • 19:24 Icing från Synderbyn. Sollefteå plockar ut målvakten.
  • 19:00 1 minut kvar!
  • 16:34 Spänningen är olidlig! Ska vi få en kvittering eller kommer Sunderbyn kunna hålla tätt?
  • 16:34 Timeout
  • 13:47 Ett kliniskt avslut av Jack Sirkka i Sunderbyn på ett friläge från halva plan.
  • J. Sirkka 13:47 2 - 3
  • 13:30 Skotten just 31-16.
  • 12:14 Vilken match! Spänning, fart, finnes och snygga räddningar!
  • 10:44 Hemmalaget har ett fortsatt spelövertag men då och då sticker Sunderbyn upp i farliga kontringslägen.
  • 09:18 Yttreligare ett friläge för Sollefteå men Adam Olsson står stabilt i vägen.
  • 07:47 Inom bara någon minut så har Sollefteå två frilägen varav det andra resulterar i ett ledningsmål.
  • N. Persson 07:47 2 - 1
  • 04:15 Sunderbyn åter fulltaliga.
  • O. Skogfält 02:15 CROSS 2 min
  • 01:50 Vi har två kanonmålvakter i denna match, denna gång är det Kasper i Sollefteåkassen som är tät på ett friläge från Sunderbyn.
  • 01:16 Sunderbyn ligger på hårt i hemmalagets zon.
  • 00:07 Andra perioden igång.
  • 20:00 Slut på första perioden. Sunderbyn visar upp ett bra försvar då Sollefteå trycker genom långa anfall. Skotten efter 20 minuter: 15-7.
  • 19:05 Tekning i Sunderbyns zon efter att Adam O har lagt vanten på pucken.
  • 17:14 Härlig fart och fläkt nu och mest blåser det i Sunderbyns zon.
  • 15:20 Stabil räddning av Kasper i Sollefteåkassen.
  • 13:26 Till slut får Sollefteå utdelning på sin press. Skotten så långt 11-6.
  • 10:53 Sunderbyn tar ledningen genom en snabb spelvändning efter en lång Sollefteåpress.
  • 09:27 Adam Olsson är en just nu en vägg i Sunderbyns mål på Sollefteås återkommande chanser.
  • 07:48 Nu har Sollefteå naglat sig fast i Sunderbyns zon och puckarna vinner runt stolparna på Adam Olssons kasse.
  • 04:03 Även Kasper Hansson Myrén i Sollefteås mål har käkat gröt till frukost och gör rena fotbollsmålvaktsräddningen på ett friläge. What a save!
  • 02:35 Adam Olsson i Sunderbyns mål presenterar sig med en strålande benparad.
  • 01:29 Sunderbyn börjar starkast och förlägger spelet i hemmalagets försvarszon.
  • 00:00 Nu är även våra tre randiga vänner på plats så nu kör vi!
  • 00:00 Då laddar vi för semifinal 2 mellan Sollefteå och Sunderbyn.