Forshaga IF vs Kungälv Hockey Ängevi, Forshaga Ängevi, Forshaga FIF
3 - 1
(1-0,2-1)
KH
Klass: U13, Grupp: B Forshaga, Arena: Ängevi, Forshaga, Skott: 19 - 12 (8-3,11-9) Domare: Jacob Back, Lukas Eriksson, Adam Landmark
  • Slut
  • 15:00 Spännande och jämn match med bra intensitet och nervdaller i de sista minutrarna. Båda lagen tog timeout för att formera sina styrkor och försöka hitta det där lilla extra för att avgöra. Kungälv gick hårt för kvittering men med 30 sekunder kvar så kontrade FIF och stänger matchen med 3-1. Bra kämpat båda lag
  • 00:00 Då är vi igång med 2:a perioden
  • 15:00 Första perioden är slut. FIF inledde i högt tempo men ju längre perioden gick så arbetade sig Kungälv in i matchen och skapade längre anfall i FIFs zon. FIF svarade med ett par farliga kontringar. Matchen väger och inget lag har något direkt övertag
  • 12:49 FIFs andra icing nu på kort tid och vi har Kungälv press...
  • 11:30 FIF får ett par chanser i boxplay och utnyttjar att man inte kan slå till icing men Kungälv är med på noterna
  • C. Arvedson 09:25 P-OUT 2 min
  • 08:20 Press i FIFs zon nu från Kungälv
  • 05:47 Vi har matchens första icing efter 5.47. Jämn match med chanser för båda lag
  • A. Andersson 02:54 INTRF 2 min
  • J. Gustafsson 00:57 1 - 0
  • 00:00 FIF rivstartar och gör 1-0 på retur efter en minuts spel