Sollentuna HC vs Brynäs IF Ängevi, Forshaga Ängevi, Forshaga SHC
4 - 1
(3-0,1-1)
BIF
Klass: U13, Grupp: B Forshaga, Arena: Ängevi, Forshaga, Skott: 21 - 9 (9-5,12-4) Domare: Jacob Back, Adam Landmark, Lukas Eriksson
  • 02:32 Chanser åt båda håll men andra perioden är fortfarande mållös
  • 15:00 Trots 3-0 ledning för Sollentuna så är det en jämn match. Sollentuna har varit effektiva när målchansen väl har kommit.
  • T. Dackell 13:30 HI-ST 2 min
  • 12:30 Santeri Sulku gör en fin genomåkning med avslut på mål som Sollentunas målvakt nyper.
  • 11:07 Fin nedtagning på volley och styrning på mål. Ludwig snappar ut returen och trycker dit 2-0
  • 09:27 Timeout
  • 09:00 Brynäs lyckas inte utnyttja sitt powerplay och Sollentuna försvarar sin 1-0 ledning
  • W. Forsberg 07:02 SLASH 2 min
  • 06:23 Matchens första icing.
  • 05:00 Brynäs förvarar sig bra och klarar av underläget
  • 03:35 Sollentuna har powerplay men det är Brynäs som tar kommandot och skapar målchans
  • W. Tangen 02:52 HOOK 2 min