Ekerö IK vs EPS EIK
4 - 5
(2-2,2-2,0-1)
EPS
Klass: U12, Skott: 31 - 10 (12-5,16-4,3-1) OS-final, Domare: Rasmus Falk, Niklas Aspegren
  • Slut
  • V. Peltola 04:15 4 - 5
  • 02:22 Vasst läge för EIK men EPS målvakt räddar igen.
  • 01:14 Viss fördel för EIK i förlängningen men EPS målvakt räddar alla skott.
  • Period 3
  • 15:00 Matchen slutar 2-2 ordinarie tid och går till förlängning 5 min sudden death, 4 mot 4.
  • 13:19 Det märks att båda lagen börjar vara trötta. Mer ytor att åka på nu åt båda håll.
  • F. Gustafsson 10:50 4 - 4
  • G. Brandel 10:30 TRIP 1 min
  • N. Åhlin 09:29 TRIP 1 min
  • 09:02 Bråk framför EIKs mål resulterar i en dubbelutvisning.
  • J. Gerlander 09:02 ROUGH 1 min
  • H. Ohlsson-Örnelius 09:02 ROUGH 1 min
  • 07:20 Bra passningsspel av EPS ger ett 2 mot 1 läge och ett farligt avslut som dock räddas av EIKs målvakt.
  • 04:00 Efter två snabba mål i inledningen av perioden står matchen och väger.
  • 12:00 Mycket spel i EPS zon nu. EIK har ett par bra avslut men får inte in pucken.
  • 11:01 Ekerö gör ett bra anfall men EPS målvakt räddar.
  • 08:31 Ekerös nr 73 Nils Åhlin åker ut 1+10 min för Checking to the head. Minut 1 sitts av av nr 80 Sixten Jennersjö.
  • N. Åhlin 08:31 CHE-H 10 min
  • N. Åhlin 08:31 CHE-H 1 min
  • 06:25 Matchen böljar fram och tillbaka men inga riktigt farliga avslut åt något håll.
  • R. Kuki V. Peltola 03:13 0 - 1
  • 00:40 Ekerö inleder starkt och har press mot EPS mål.