Magnus Karlssons minnescup - U14
Icehockey
2 apr 2023
U14

Information kring Borås Ishall

Anläggningen

Cupen spelas i Borås Ishall. Anläggningen består av två rinkar, stora pausytor, omklädningsrum, rinkside cafeteria, gym och motionsrum. 


Rinkarna

Ishallen har en A-hall och en B-hall. A-hallen är den stora hallen med en större publikkapacitet. A-hallen är utrustad med mediakub, led-lister och flexisarg som är godkänd för SHL-spel. B-hallen är den mindre hallen och den är utrustad med bland annat en ståplatsläktare med bra överblick på isen.


Cafeteria

Mellan hallarna finns det en stor cafeteria med möjlighet till inköp av lättare måltider, fika och andra goa saker för en bra hockeydag. Det finns även möjlighet att i förväg beställa mat till tillresande anhöriga. Se information om respektive cup för att se när sista dagen för beställning är.


Omklädningsrum

Under cupen kommer alla lagen att disponera ett eget omklädningsrum. Varje lag ansvarar för att hålla uppsikt över sitt egen omklädningsrum under cupen och har en nyckel de kan använda för att kunna låsa rummet. Tänk på att ta med skridskoskydd!


Ledarhörna

Under cupen kommer ledarna ha en egen hörna för återkoppling och reflektion kring matcherna som har spelats. Ledarhörnan ligger på andra etaget i det som vi kallar för rinkside. Där har man en bra överblick på matcherna som spelas i a-hallen och chans till erfarenhetsutbyte med andra ledare från klubbarna som är med på cupen.

Annons